Έχεις και εσύ κάτι που δε χρειάζεσαι; Κάντο χριστουγεννιάτικο δώρο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη thumbnail
Το www.boro.gr διοργανώνει έναν διαδικτυακό Μαραθώνιο για να στηρίξει τα παιδιά της Στέγης "ο Καλός Ποιμήν". Πρόκειται για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 4 έως 23 ετών, παιδιά που κακοποιήθηκαν ψυχικά ή σωματικά, παιδιά που προέρχονται από παραβατικές οικογένειες ή οικογένειες τοξικομανών και βρήκαν καταφύγιο μόνιμα στο ίδρυμα με εισαγγελική εντολή. Παιδιά που έχουν ανάγκη την αγάπη σου.

Έχεις και εσύ κάτι που δε χρειάζεσαι; Κάντο χριστουγεννιάτικο δώρο στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

 


40 παιδιά χρειάζονται την αγάπη σου:


ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ


48ωρος Χριστουγεννιάτικος Διαδικτυακός Μαραθώνιος του boro.gr για τα παιδιά 


 


Το www.boro.gr  διοργανώνει έναν διαδικτυακό Μαραθώνιο για να στηρίξει τα παιδιά της Στέγης "ο Καλός Ποιμήν". Πρόκειται για μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας 4 έως 23 ετών, παιδιά που είτε κακοποιήθηκαν ψυχικά ή σωματικά,  είτε προέρχονται από παραβατικές οικογένειες ή οικογένειες τοξικομανών και βρήκαν καταφύγιο στο ίδρυμα με εισαγγελική εντολή είτε δεν έχουν πόρους. Παιδιά που έχουν ανάγκη την αγάπη σου. Καλούμε τους αναγνώστες του διαδικτύου και τα site να βοηθήσουμε όλοι μαζί. Τι θα λέγατε να κάνουμε αυτά τα παιδάκια να χαμογελάσουν;


Ελάτε να τους προσφέρουμε ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο. Συγκεντρώνουμε μέχρι και αυτή την Παρασκευή πράγματα που δε χρειαζόμαστε, ρούχα, τρόφιμα, αναλώσιμα, βιβλία και παιχνίδια και ότι άλλο δεν έχουμε ανάγκη και πιστεύουμε ότι θα δώσει στα παιδιά χαρά και θα καλύψει τις ανάγκες τους.  


Τα αγαθά θα παραδοθούν την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ιδρύματος. Η Άννα Δρούζα και η ομάδα του boro.gr θα βρίσκονται εκεί (Μαντώ Μαυρογένους 12 στον Πειραιά). 


Επικοινωνήστε στέλνοντας μέιλ στο info@ boro.gr και πείτε μας τι θα θέλατε να προσφέρετε. Η παράδοση των αγαθών θα γίνει στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ιδρύματος αυτή την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου.


Πιο αναλυτικά τι μπορείτε να προσφέρετε 


ΓΑΛΑ ΦΡΕΣΚΟ 


ΖΥΜΑΡΙΚΑ


ΡΥΖΙ 


ΛΑΧΑΝΙΚΑ 


ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ 


ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ


ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΣΑΜΠΟΥΑΝ 


ΚΡΕΑΣ 


ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΣΥΣΚΕΥΕΣ 


ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ -


PLAYSTATION


ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΨΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ 


 


ΒΙΒΛΙΑ 


ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ


 


Η Στέγη Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» είναι τμήμα της Εταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά, το οποίο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και εποπτεύεται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ιδρύθηκε το 1955.Η Στέγη φιλοξενεί αυτή τη στιγμή 20 αγόρια και κορίτσια από 5 έως 16 ετών που προέρχονται από χαμηλά κοινωνικοοικονομικά στρώματα και ακατάλληλο οικογενειακό περιβάλλον. Πρόκειται για παιδιά εγκαταλελειμμένα, ψυχικά και σωματικά κακοποιημένα. Σκοπός της Ε.Π.Α.Π. είναι να παρέχει σ’ αυτά τα παιδιά στέγη, τροφή, ψυχολογική υποστήριξη, επίβλεψη και ασφάλεια από το επιστημονικό προσωπικό και τους υπαλλήλους που την στελεχώνουν. Όλοι οι εργαζόμενοι δείχνουν υπέρμετρο ζήλο για να προσφέρουν την απαιτούμενη φροντίδα σ’ αυτά τα παιδιά. Επειδή το ίδρυμα βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση κάθε βοήθεια και στήριξη για να χαμογελάσουν έστω και για λίγο αυτά τα παιδιά είναι δεκτή. 

Οι προσφορές μας μέχρι στιγμής: 

Η ETAΙΡΕΙΑ TRIKI FUN προσφέρει επιτραπέζια παιχνίδια για τα παιδιά.  


ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 


 Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ BORO.GR ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ 


Η ΚΥΡΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ αναγνώστρια του boro.gr Προσφέρει ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ 


 


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ AGRINO ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΡΥΖΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΠΡΙΩΝ 


 


         


 


 ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ KALKITO ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (www.kalkito.gr) 


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X