«Δεν είμαστε μαριονέτες κανενός»

Ο ιδιοκτήτης του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο και παρακολούθησε το παιχνίδι του Ηρακλή με τη Ζάκυνθο. Μετά το ματς μίλησε για το πώς αποφάσισε να εμπλακεί στον Γηραιό, ενώ υποστήριξε ότι «δεν θα είμαστε μαριονέτες κανενός».

Αρχικά είπε:

«Ήταν πραγματικά μια απίθανη εμπειρία για εμένα, να βρίσκομαι εδώ. Στο πρώτο ημίχρονο μάλιστα από τη νευρικότητα, άλλαξα τέσσερις θέσεις. Στο δεύτερο πήραμε τη νίκη και αυτό είναι που μετράει. Είμαι χαρούμενος που βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα από την κορυφή. Εύχομαι έτσι να τελειώσουμε και το πρωτάθλημα. Με πάνηγυρισμούς».

Για το πώς αποφάσισε να γίνει ιδιοκτήτης του Ηρακλή: «Ήμουν στην Αθήνα για μια προσωπική υπόθεση και εκεί δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από έναν παλιό ποδοσφαιριστή του οποίου ήμουν προπονητής στον Καναδά. Μιλήσαμε με αποτέλεσμα να έρθω στην Θεσσαλονίκη, όπου και συναντήθηκα με διάφορους ανθρώπους. Είδα την ομάδα, την αγάπησα, κάτι έπαθα και έτσι πήρα την απόφαση. Την ομάδα την φτιάξαμε γρήγορα και όλα τα άλλα θα λυθούν στην ώρα τους. Για αρχή προσπαθήσαμε να βάλουμε τις σωστές διοικητικές βάσεις και από εκεί και πέρα δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξεις μια καλή ομάδα, με τόσο καλά παιδιά και έναν τόσο καλό προπονητή».

Για το αν προβληματίζεται από την απόσταση που υπάρχει από την βάση του: «Δεν με προβληματίζει και τόσο. Αρκεί να σας πω, ότι το τηλέφωνο μου τον τελευταίο μήνα, ήταν 1000 δολλάρια».

Για τον προπονητή: «Εχει δημιουργήσει μια ομάδα με βάσεις που θα έχει σίγουρα ανοδική πορεία, γιατί ξέρω τον τρόπο που εργάζεται.

Για την παρουσία των Ρομάνο, Μπαρτολίνι και Περόνε: «Το σύνολο είναι αυτό που μετρά. Οι τρεις παίκτες μπορούν να κάνουν την διαφορά, όμως ποδόσφαιρο παίζει όλη η ομάδα».

Για τις μεταγραφές: «Η δική μας η ομάδα μπορεί να κερδίζει οποιονδήποτε αντίπαλο. Αυτή τη στιγμή, τα χέρια μας είναι δεμένα, γιατί μπορούμε να κάνουμε μόνο μία μεταγραφή, αλλά εάν μας το ζητήσει ο προπονητής θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τον κόσμο: «Ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους που αποφάσισα να αναλάβω τον Ηρακλή. Αυτό το πάθος, αυτός ο παλμός. Ο κόσμος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Εμείς θα ήμαστε πάντα ο Ηρακλής, οπουδήποτε κι αν αγωνιστούμε. Δεν θα είμαστε μαριονέτες κανενός».

πηγή: goalpost.gr

Σχετικά άρθρα