Κόκκινος συναγερμός!

Σε πλήρη εγρήγορση ο Ολυμπιακός σε όλα τα μέτωπα. Οι ερυθρόλευκοι έχουν την ευκαιρία το Σάββατο να περάσουν στην πρώτη θέση με νίκη στη Μυτιλήνη επί της Καλλονής και δεν είναι διατεθειμένοι να την αφήσουν να πάει χαμένη, μετά τη νέα απώλεια του ΠΑΟΚ αλλά και την ήττα του ΠΑΟ στην Ξάνθη. 
 
Με την ομάδα αναμένεται να ταξιδέψει στη Λέσβο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως έκανε και στο ματς της Λιβαδειάς, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να είναι συνεχώς δίπλα σε προπονητή και παίκτες το τελευταίο διάστημα. 
 
Ο Μίτσελ έχει σοβαρά προβλήματα στην άμυνα. Ο Αμπιντάλ ανακοινώνει το μεσημέρι την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, αλλά ίσως χρειαστεί να παίξει και το Σάββατο στη Μυτιλήνη. Ο Μποτία είναι νοκ άουτ για 1 με 1,5 μήνα λόγω του προβλήματος στο γόνατο, ενώ δεν μπορεί να παίξει ούτε ο Αυλωνίτης που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Μόνος διαθέσιμος στόπερ είναι ο Σιόβας και θα έχει παρτενέρ στη Λέσβο είτε τον Αμπιντάλ, είτε τον Εντινγκά . Τραυματίας είναι και ο Σαλίνο .
 
Δεν αποκλείεται να μείνει εκτός αποστολής ο Ιμπραίμ Αφελάι, για τον οποίο υπάρχει δυσαρέσκεια επειδή έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια όταν έγινε αλλαγή στο ματς με τον Πανιώνιο. 
 
Η αποστολή θα γνωρίσει αποθεωτική υποδοχή το βράδυ στη Μυτιλήνη από τον κόσμο της στο νησί. 
 
Στα μεταγραφικά υπάρχουν πολλές προτάσεις για στόπερ, πέραν από αυτή για τον Μπρούνο Άλβες. Σήμερα γράφονται πολλά ονόματα, όπως των Λουγκάνο, Σκιλασί, Μπουρντίσο, Ντίαζ, Ουέλιγκτον. Ο Ολυμπιακός ίσως πάει και για δύο σέντερ μπακ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει προταθεί για την επίθεση και ο Νάτσο Σκόκο. 

Σχετικά άρθρα