«Πράσινο» για την ανακατασκευή της Λεωφόρου

Η νομοθετική ρύθμιση που θα τεθεί προς ψήφιση στη Βουλή το Σάββατο 19/12 και αφορά την παράταση για επιπλέον πέντε χρόνια (μέχρι το 2021) στην άδεια λειτουργίας του γηπέδου του Παναθηναϊκού –και κατ’ επέκταση τη μη κατεδάφισή του- δίνει επίσης στους Πράσινους τη δυνατότητα να προχωρήσουν κανονικά στην ανακατασκευή του «Απ. Νικολαΐδης».
 
Στην αιτιολογική έκθεση γίνεται λόγος, πέραν της χρονικής αναπροσαρμογής, και για «ρεαλιστική πραγμάτωση τυχόν εργασιών στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για λόγους λειτουργικότητας και ασφάλειας των εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις». Κάτι που σημαίνει ότι, από τη στιγμή που θα ψηφιστεί η σχετική ρύθμιση, οι όποιες εργασίες θα μπορούν να αρχίσουν απρόσκοπτα όποτε το θελήσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ήδη έχει προαναγγείλει ότι θα ξεκινήσει τα βελτιωτικά έργα τον ερχόμενο Ιούνιο.
 
Παράλληλα, πάντως στον Παναθηναϊκό, έχοντας πια στα χέρια τους και την ψήφιση της σχετικής ρύθμισης, θα αρχίσουν νέο κύκλο επαφών προκειμένου είτε να πείσουν το Ελεγκτικό Συνέδριο για το ξεμπλοκάρισμα των 7 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας για έργα στη Λεωφόρο, είτε να βρουν άλλη φόρμουλα…

Σχετικά άρθρα