Με Τζαβέλλα, Ρατς, χωρίς Τζιόλη ο ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική της Super League.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ γυμνάστηκαν σε δύο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίστηκαν με τον ΠΑΣ Γιάννινα ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με μπάλα και ασκήσεις γύρω από την τεχνική και την τακτική.

Οι Τζιόλης και Γλύκος έμειναν για θεραπεία στο γυμναστήριο, ο τιμωρημένος Φάνης Τζανδάρης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης με φυσικοθεραπεία και οι Γιώργος Κατσικάς, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ρόμπερτ Μακ συνέχισαν πρόγραμμα επανένταξης. Στην προπόνηση συμμετείχε και ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος ξεκίνησε ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν για τη Λιβαδειά με τον Τζαβέλλα και τον Ρατς να επιστρέφουν.

Στη διάθεση του Αναστασιάδη βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κίτσιου, Βίτορ, Πούγγουρας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μαντούρο, Ποζατζίδης, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Πόζογλου, Σαββίδης, Ρατς, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Γκολάσα .

Σχετικά άρθρα