Αμπιντάλ: «Αξέχαστες στιγμές»

Το τελευταίο ματς της τεράστιας καριέρας του ήταν για τον Ερίκ Αμπιντάλ αυτό στη Μυτιλήνη και ο Γάλλος σταρ γνώρισε την αποθέωση από το κοινό που παρακολούθησε το ματς, αλλά και από όλους στον Ολυμπιακό, με τους συμπαίκτες του να τον σηκώνουν στα χέρια, ακριβώς όπως είχε γίνει από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα μετά την επιστροφή από τη μεγάλη περιπέτεια της υγείας του. 
 
Ο Αμπιντάλ μίλησε μετά το παιχνίδι στη NOVA: 
 
«Είναι αξέχαστες στιγμές, θα τις θυμάμαι για πάντα. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι μου, παίξαμε καλά και θα είναι καλές διακοπές για την ομάδα. Ζήτησα πριν από το ματς από τον Μανιάτη να μιλήσω στους συμπαίκτες μου και τους είπα ότι θα πρέπει να απολάυσουμε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε με ενθουσιασμό, να με κάνουν να θυμάμαι αυτό το τελευταίο ματς. 
 
Η Ελλάδα είναι μια πανέμορφη χώρα, θα μπορούσα να ζήσω περισσότερο εδώ και θα την επισκεφτώ σίγουρα πολλές φορές στο μέλλον. 
 
Έχω προτάσεις από την Μπαρτσελόνα και τον Ολυμπιακό για συνεργασίες. Θα αποφασίσω τι θα κάνω. 
 
Η επιστροφή από την περιπέτεια της υγείας μου ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή την οποία δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. 
 
Ήμουν πάντα μαχητής. Έτσι αισθάνομαι. Είμαι τυχερός γιατί είμαι ανοιχτός άνθρωπος, γνώρισα πολλούς ανθρώπους και έζησα φανταστικές στιγμές. 
 
Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη πρόταση για να τελειώσω την καριέρα μου και να μοιραστώ ωραίες στιγμές βοηθώντας την ομάδα. Η Μονακό ήταν η αρχή και η ολοκλήρωση, η Λιλ μου έδωσε χρόνο συμμετοχής, η Λιόν τον πρώτο τίτλο και την κλήση στην Εθνική, η Μπαρτσελόνα το υψηλότατο επίπεδο.
 
Ευχαριστώ τον κόσμο, είναι πολύ σημαντικό να έχω την αγάπη του κόσμου, να συνεχίσουν με αυτό το πάθος και την αγάπη για την ομάδα. Πάμε Ολυμπιακέ!»

Σχετικά άρθρα