«Να μας πει η ΚΕΔ γιατί αποκλείστηκε ο Κορομηλάς»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου καταφέρθηκε στις δηλώσεις του εναντίον των διαιτητών του πρώτου ημιτελικού και υπογράμμισε: «Να μας πει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας γιατί αποκλείστηκε ο Ηλίας Κορομηλάς από την κλήρωση».

Ο κόουτς της Κηφισιάς αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και τον συνάδελφο του Νίκο Βετούλα για την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και στην συνέχεια τόνισε: «Θα δανειστώ μια φράση που είχε πει ο Νίκος Βετούλας την περασμένη σεζόν: Μπεεε. Ή θα κάνουμε τα πρόβατα ή θα μιλήσουμε. Το σωστό ως επαγγελματίας προπονητής είναι να κάνω: Μπεεε. Επειδή, όμως, είμαι οκτώ χρόνια σε αυτή την ομάδα και δεν έχω μαζί της μόνο επαγγελματική σχέση θα μιλήσω. Πριν 5 χρόνια εμείς παίζαμε στην Α’ ΕΣΚΑ και όχι στην Β’ Εθνική όπως ο Απόλλωνας. Δεν εκπροσωπούμε κάποια μεγάλη πόλη, ούτε έχουμε μεγάλο γήπεδο και ιστορία. Έχουμε, ωστόσο, φτάσει με το… σπαθί μας έως εδώ. Στο Κύπελλο δεν έχουμε κάνει κάποια φανταστική πορεία, μόνο τον Άρη έχουμε νικήσει. Την εβδομάδα που προηγήθηκε, όμως, όλοι οι φορείς του αθλήματος έκαναν τεράστια προσπάθεια για να πάρει ο Απόλλωνας 100 εισιτήρια, που δεν δικαιούται».

«Πιεστήκαμε μέχρι εκεί που δεν πάει», συνέχισε ο Παπαθεοδώρου και επισήμανε: «Θα θέλαμε να μας πει η ΚΕΔ γιατί αποκλείστηκε από την κλήρωση ο Ηλίας Κορομηλάς. Εάν υπάρχει λογική εξήγηση. Είμαστε μέσα στον χώρο και ξέρουμε τα πάντα. Γνωριζόμαστε με όλους τους κυρίους. Εγώ έχω θέση στην Ομοσπονδία . Όλα όσα διαδραματίστηκαν πριν τον αγώνα μας έδωσαν να καταλάβουμε τι θα συμβεί. Σήμερα για να κερδίσει η Κηφισιά έπρεπε να παίξει πάρα πολύ καλά. Έπαιξε καλά στο πρώτο και μέτρια στο δεύτερο. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

«Δέκα αμφισβητούμενες πήγαν στην Πάτρα»

«Όλα όσα λέω έχουν να κάνουν με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την Κηφισιά», εξήγησε ο προπονητής της ΑΕΝΚ. «Η Κηφισιά είναι μια ομαδούλα, δεν έχει τρόπο να επιβάλλει. Από ότι φαίνεται πρέπει να έχουμε καλά οργανωμένο κόσμο στο γήπεδο, αλλιώς δεν θα μας σεβαστούν. Ούτε αυτοί που σφυρίζουν, ούτε αυτοί που διοικούν. Όταν κάποιος σε σέβεται, πρέπει να τον σέβεσαι και εσύ. Και εμείς σεβόμαστε τους αντιπάλους μας. Δεν θυμάμαι καμία φάση υπέρ της Κηφισιάς, αντίθετα θυμάμαι 10 αμφισβητούμενες φάσεις που πήγαν στην Πάτρα. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Αυτή την εβδομάδα είχαμε τεράστια προβλήματα. Οι Μπάρλος Λιακόπουλος και Ψαθάς έπαιξαν με προβλήματα».

«Δεν λογαριάζουμε το κόστος, λέμε την αλήθεια», σημείωσε ο Παπαθεοδώρου, ο οποίος δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το επεισόδιο της συζύγου του με τον διαιτητή Σχινά.

Σε ερώτηση για το αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής της Κηφισιάς παρατήρησε: «Ο Απόλλωνας έπαιξε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και τις δύο πλευρές, έβαλε μεγάλα σουτ, μας δημιούργησε προβλήματα. Χάσαμε τον ρυθμό και τον προσανατολισμό μας στην επίθεση, με συνέπεια να χάσουμε και την αυτοπεποίθηση μας. Ειδικά με τον Φιτζπάτρικ άνοιξε την άμυνα και δεχθήκαμε εύκολους πόντους».

Σε άλλη ερώτηση για τις διαμαρτυρίες μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Παπαθεοδώρου απάντησε: «Διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές. Εάν το ξανάκανα; Ναι. Εάν νιώθω ότι έχω δίκιο, τι να κάνω; Έδωσα συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και στον Βετούλα, αυτό που είπα ήταν ξεκάθαρο. Η Κηφισιά είναι ομάδα που σε δύσκολες καταστάσεις δεν έχει τρόπο να πιέσει. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλά στο γήπεδο. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας δεν έχει σχέση με άλλων γηπέδων. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσουμε στρατό οργανωμένων οπαδών. Δεν μιλάω για την τελευταία φάση, μιλάω για προηγούμενες φάσεις ότι αδικηθήκαμε». 

Σχετικά άρθρα