Ασοι από Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία

257. ΑΛΜΠΑΘΕΤΕ-ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ 1 1.90

Προσπάθησε να αντιδράσει η Αλμπαθέτε μετά την ήττα από την Αλαβές για το πρωτάθλημα πιέζοντας πολύ τη Λεβάντε από την οποία εν τέλει αποκλείστηκε για το θεσμό του Κυπέλλου. Το 0-0 ήταν μαγική εικόνα καθώς οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι και αρκετές σημαντικές ευκαιρίες. Εχει ανακάμψει εσχάτως η Αλμπαθέτε και προσπαθεί να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης στη Β’ Ισπανίας. 

 

Οσο για τη Γιαγκοστέρα επωφέληθηκε από την αποβολή παίκτη της Πονφεραντίνα στις αρχές του δεύτερου μέρους και τελικά επικράτησε 3-1. Ηταν η πρώτη νίκη των νεοφώτιστων έπειτα από τρείς αγωνιστικές. Με δεδομένο ότι η γηπεδούχος σκοράρει με σχετική ευκολία εντός κι ακόμη ότι η φιλοξενούμενη σπάνια φέρνει δεύτερο θετικό αποτέλεσμα θα ποντάρουμε στον άσο. 

 

265. ΜΑΡΣΕΪΓ-ΛΙΛ 1 1.55

Η Μαρσέιγ μπορεί να έχασε με 1-0 στο Μονακό αλλά δεν έπεσε από την κορυφή αφού η Παρί έχασε από τη Γκινγκάμπ. Ηταν η πρώτη ήττα μετά από πέντε αγωνιστικές για την ομάδα του Μπιέλσα η οποία δεν έχει ισοπαλία εντός με απολογισμό έως τώρα 8-0-1.Μοναδικός απών ο εξτρέμ Αλεσαντρινί.Η Λιλ παίζοντας με παίκτη παραπάνω από το πρώτο λεπτό νίκησε άνετα 3-0 την Τουλούζ. Ηταν το πρώτο τρίποντο έπειτα από οκτώ αγωνιστικές. Μεσοβδόμαδα απέκλεισε στο Λιγκ Καπ τη Μπορντό στα πέναλτι μετά από 18 εκτελέσεις! 

Θα έχει απουσίες τεσσάρων παικτών σε άμυνα και μεσαία γραμμή. Εκτός έδρας χάνεται με απολογισμό 0-2-5 και τη χειρότερη συγκομιδή τερμάτων καθώς έχει πετύχει μόνο τρία σε επτά ματς! Υπέρ των γηπεδούχων η προϊστορία. Ανεξαρτήτως έδρας ο απολογισμός είναι 29-12-7 υπέρ των Μαρσεγιέζων.

 

267. ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1 1.85

Είναι ανταγωνιστική σε υψηλό επίπεδο φέτος η Νιουκάστλ με τα όνειρα των οπαδών να φτάνουν έως το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μετά το κάκιστο ξεκίνημα βρήκε τον τρόπο να είναι σταθερή και αποτελεσματική ειδικά στο σπίτι της όπου έχει ηττηθεί μόνο μία φορά σε σύνολο οκτώ αγώνων. Ερχεται από βαριά ήττα από την Αρσεναλ με 4-1 ωστόσο οι «ανθρακωρύχοι» θεωρούν ότι ήταν απλά μια παρένθεση  καθώς σε εκείνο το ματς δεν είχαν τρόπο να σταματήσουν τον Ζιρού. 

 

Η Σάντερλαντ έχει ροπή προς τις ισοπαλίες , εκτός μετρά τέσσερις σε επτά ματς και θα επιδιώξει να προσθέσει μία ακόμη στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού. Δεν θα είναι εύκολο να το καταφέρει στο «Σεντ Τζέιμσις Παρκ» εκεί που έχασε το αήττητο η πρωτοπόρος Τσέλσι πριν από λίγο καιρό. Δύσκολος αλλά πιθανός άσος εάν κρίνουμε από τη συνολική εικόνα που εμφανίζουν οι δύο ομάδες αυτή τη χρονική περίοδο.

 

 

ΤΡΙΑΔΑ ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

 

276.ΤΟΡΙΝΟ-ΤΖΕΝΟΑ Χ 3.15

288. ΣΠΟΡΤΙΓΚ Χ.-ΑΛΚΟΡΚΟΝ  Χ  3.10

289. ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ  Χ  3.20

Σχετικά άρθρα