Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ για την μικρή Ιωάννα

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ αντιμετώπισαν τους αντίστοιχους των Νέων Μουδανιών σ’ έναν αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της πόλης της Χαλκιδικής.
Σκοπός του συγκεκριμένου αγώνα ήταν η ενίσχυση της μικρής Ιωάννας, ενός 4χρονου κοριτσιού που έχει υποβληθεί σε εγχείριση καρδιάς και θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση για την τοποθέτηση βηματοδότη. Συγκεντρώθηκε μάλιστα ένα σημαντικό ποσό καθώς το κλειστό των Νέων Μουδανιών ήταν σχεδόν γεμάτο.
Αν και δεν έχει βάλει τέλος στη καριέρα του, με την ομάδα του Δικεφάλου αγωνίστηκε και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος ο οποίος κινητοποιήθηκε αμέσως μόλις έμαθε τον χαρακτήρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ επικράτησαν με 59-50 και αγωνίστηκαν οι Σταυρόπουλος, Μπαλογιάννης, Κουματσιώτης, Μιχόπουλος, Κανακάκης, Καλπάκης, Γουδίνης, Αστεριάδης Θόδωρος, Κουφογιάννης, Πετράς, Σιατατίδης, Μανωλακίδης, Μπέλλης, Δακουράς, Παπαδόπουλος Δάκης και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. 
Στην φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο, διακρίνονται οι Σταυρόπουλος, Κανακάκης, Κουματσιώτης, Παπαδόπουλος και Καλπάκης

Σχετικά άρθρα