«Όχι» για Ροζίτσκι, στόπερ από Ισπανία

Ο Ολυμπιακός δεν ενεργοποιεί την περίπτωση Ροζίτσκι που προτάθηκε, ενώ πάει για στόπερ από την Ισπανία. Περιμένει ο Πουλίδο . Ικανοποίηση για το κλίμα στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για τον Τόμας Ροζίτσκι και δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε για τον διεθνή Τσέχο μεσοεπιθετικό της Άρσεναλ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν σε προτεραιότητα την απόκτηση στόπερ και έχουν στραφεί στην ισπανική αγορά, με τα ονόματα του Τορεχόν της Φράιμπουργκ και του Ραμίς της Γουίγκαν να είναι στο προσκήνιο.

Από τον Ολυμπιακό διαψεύστηκε για μία ακόμη φορά το όνομα του Μπρούνο Άλβες, ενώ τονίστηκε ότι δεν υπάρχει βάση στα σενάρια για τον Ρολάντο της Πόρτο και τον Σάββα Γκέντζογλου.

Την ίδια ώρα παραμένει σε αναμονή το θέμα Πουλίδο με τον Μεξικανό να βρίσκεται ξανά στην Ιταλία και να περιμένει τη δικαίωσή του από το CAS ώστε να συνεχίσει στον Ολυμπιακό.

Στην ομάδα είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την εμφάνιση και τη νίκη στη Μυτιλήνη, αλλά και για το κλίμα που υπήρχε στην ομάδα με τη συσπείρωσή της αλλά και τον τρόπο που αποχαιρέτησε τον Αμπιντάλ . Παρότι δεν ήρθε η κορυφή με τη νίκη του ΠΑΟΚ, στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι με εμφανίσεις σαν αυτή με την Καλλονή ο Ολυμπιακός δεν χάνει τον τίτλο.

Οι περισσότεροι ερυθρόλευκοι έχουν φύγει ήδη για ολιγοήμερες διακοπές και θα επιστρέψουν μετά τα Χριστούγεννα ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για το ματς με τον Πλατανιά.

Σχετικά άρθρα