Μιλάει με Ρικάρντο Κόστα

Ο διεθνής Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ρικάρντο Κόστα είναι το φαβορί για τη θέση του στόπερ που ψάχνει ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ είναι σε συζητήσεις για να τον επαναφέρει στην Ευρώπη, καθώς τώρα αγωνίζεται στο Κατάρ, στην Αλ Σαλίγια.
 
Ο 33χρονος παίκτης που έχει κατακτήσει με την Πόρτο το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ  αλλά και τέσσερα πρωταθλήματα Πορτογαλίας, είχε αγωνιστεί στο ισπανικό πρωτάθλημα με την Βαλένθια – μετά από μια τριετία στην Βόλφσμπουργκ – κι ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά τι μπορεί να προσφέρει. Είναι εν ενεργεία διεθνής στην Πορτογαλία και μια πολύ αξιόπιστη και έτοιμη λύση για τους ερυθρόλευκους. Έχει παίξει τρεις φορές σε Μουντιάλ και μία σε EURO. 
 
Η προσπάθεια του Ολυμπιακού θα είναι να πάρει τον Πορτογάλο που είναι αυτή τη στιγμή ο βασικός στόχος, ενώ εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις από το ισπανικό πρωτάθλημα (Σέρχιο Σάντσεθ, Αλέξις αλλά και οι Τορεχόν, Ραμίς).
 
Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα σενάρια για τον Τόμας Ροζίτσκι όσον αφορά στην προσπάθεια απόκτησης μεσοεπιθετικού, παρότι στην Αγγλία επιμένουν ότι υπάρχει θέμα. Όπως και για τον Μπεν Αρφά που επίσης έχει διαψευστεί. Ο Ολυμπιακός φέρεται να κινείται για παίκτη από την ελληνική αγορά για τη θέση του αμυτνικού μέσου, με τα ονόματα του Κουρμπέλη και του Ουσέρο ξανά στο προσκήνιο, αλλά και του Κεϊτά της Καλλονής.
 
Γενικά, ο Ολυμπιακός είναι σε πλήρη κινητικότητα στα μεταγραφικά και αναμένονται άμεσες εξελίξεις.

Σχετικά άρθρα