Χωρίς τέσσερις για… καλές γιορτές

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει απόψε (19.30) να κλείσει τις πληγές που προκάλεσε η συντριβή (4-2) από την Ξάνθη μεσοβδόμαδα, να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας και να κάνει… καλές γιορτές. Για να συμβούν αυτά οι Πράσινοι θα πρέπει να νικήσουν την Κέρκυρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο τελευταίο παιχνίδι για το 2014.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού πάντως έχει να αντιμετωπίσει τέσσερις σημαντικές απουσίες καθώς δεν υπολογίζει τον πολυτιμότερο παίκτη της ομάδας Μάρκους Μπεργκ που δεν έχει συνέλθει από μια ίωση που τον ταλαιπώρησε, τον ποιοτικότερο στόπερ Γκόρντον Σίλντενφελντ που εκτίει ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών, τον… βιονικό Νάνο που λύγισε και υπέστη θλάση αλλά και τον χρήσιμο Αμπντούλ Ατζαγκούν, ο οποίος προσφέρει σημαντική βοήθεια (και) στο επιθετικό πρέσινγκ αλλά δίνει λύσεις και στο γκολ.

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Αναστασίου θα κάνει αρκετές αλλαγές συγκριτικά με την ενδεκάδα που έπαιξε στην Ξάνθη. Ο Στιλ θα παραμείνει στο τέρμα, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Κουτρουμπής με τον Μέντες και στα πλάγια ο Χουχούμης με έναν εκ των Μπούρμπου ή Τριανταφυλλόπουλου.

Στα χαφ σίγουρη θεωρείται η παρουσία των Ζέκα και Πράνιτς, μια θέση παίζεται μεταξύ Λαγού και Δώνη, ενώ θέση διεκδικούν και οι Μπούι και Ντίνας . Στην επίθεση πιθανότατα θα αγωνιστεί το δίδυμο των Καρέλη και Πέτριτς .

Σχετικά άρθρα