Επέστρεψαν όλοι εκτός του Αφρουδάκη

Μόνο ο Χρήστος Αφρουδάκης δεν κλήθηκε στο τριήμερο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, από τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό Θόδωρο Βλάχο. Κανονικά εντός είναι οι Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς και Κώστας Τσαλκάνης που είχαν ταχθεί στο πλευρό του πολίστα της Βουλιαγμένης. 

Η Εθνική ομάδα ξεκινάει την προετοιμασία της για το ματς με τη Ρουμανία στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θόδωρος Βλάχος κάλεσε για το σκοπό αυτό τους εξής 20 πολίστες: Κώστας Γαλανίδης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Δημήτρης Τίγκας, Κώστας Τσαλκάνης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Μανώλης Πρέκας (ΝΟ ΧΙΟΥ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΕΘΝΙΚΟΣ), Μάριος Χατζηγούλας (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Οι «20» θα πρέπει να βρίσκονται στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (26/12) στις 17.45. Θα ακολουθήσει η πρώτη κοινή προπόνηση με τη Ρουμανία (18.00-20.00), ενώ τόσο την επομένη (10.30-12.30, 18.00-20.00) όσο και την Κυριακή (09.00-11.00, 17.00-19.00), έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις.

Η Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι της 26ης Δεκεμβρίου, μέσω Κωνσταντινούπολης, ενώ την ίδια ημέρα το απόγευμα αναμένεται και ο ομοσπονδιακός της τεχνικός Ντέγιαν Στανόγεβιτς από το Βελιγράδι.

Σχετικά άρθρα