Λεβαδειακός: «Ακόμα μία άδικη ήττα»

Οι Βοιωτοί θεωρούν, όπως φαίνεται ξεκάθαρα από την περιγραφή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην ιστοσελίδα του Λεβαδειακού, ότι εκείνοι θα έπρεπε να είναι αυτοί που φωνάζουν και όχι οι Θεσσαλονικείς. Οι άνθρωποι του Λεβαδειακού πιστεύουν ότι έχουν αδικηθεί από τα σφυρίγματα του διαιτητή Παππά, τα οποία όπως λένε ευνόησαν τον ΠΑΟΚ. 

Η περιγραφή από το σάιτ του Λεβαδειακού:

«Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ηττήθηκε με σκορ 1-2 από τον ΠΑΟΚ, στον αγώνα που έγινε χθες το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο για τη 16η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.

Ένα αποτέλεσμα που αδικεί τους ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, οι οποίοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, μείωσαν αρχικά και στη συνέχεια έφτασαν αρκετές φορές κοντά στην ισοφάριση, χωρίς ωστόσο να είναι εύστοχοι στην τελική προσπάθεια, ενώ διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις του διαιτητή και των βοηθών του σε συγκεκριμένες φάσεις της αναμέτρησης.

Στο 5’ ο Kace γκρέμισε τον Vukčević πάνω στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ!

Στο 12’ ο Σκόνδρας εκτέλεσε το φάουλ φέρνοντας τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Τζαβέλλας έπιασε την κεφαλιά, ο Σηφάκης απέκρουσε εξ’ επαφής, η μπάλα πήγε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος ήταν σε εμφανή θέση οφσάιντ, ο α’ βοηθός και ο διαιτητής δεν καταλόγισαν την παράβαση, ο παίκτης του ΠΑΟΚ με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα προς την εστία του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, ο Σηφάκης απέκρουσε ξανά, στην επαναφορά ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά και ο Τζαβέλλας με τακουνάκι μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 23’ ο σκόρερ του ΠΑΟΚ διαπληκτίστηκε με τον Μάντζιο, με αποτέλεσμα την αποβολή και των δύο από το διαιτητή.

Στο 27’ το σουτ του Pereyra σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Σηφάκη. Στο 39’ στο φάουλ του Kone η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Itandje.

Στο 43’ ο Παπαδόπουλος μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα με το κεφάλι στον Itandje, αλλά στη συνέχεια την έσπρωξε με το χέρι,αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε το καθαρό πέναλτι υπέρ του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ.

Στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου ο Milosavljev έκανε το σουτ, αλλά ο Itandje απέκρουσε.

Στο 51’ ο Pereyra έκανε ακόμη πιο δύσκολο το έργο των παικτών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, καθώς με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Οι παίκτες του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ προσπάθησαν να μπουν άμεσα ξανά στο παιχνίδι.

Στο 60’ ο Vukčević εκτέλεσε το φάουλ, ο Sotelo έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Itandje απέκρουσε και στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από παράλληλη πάσα του Milosavljev στο ύψος της μικρής περιοχής, οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ θα διώξουν πριν ο Sotelo προλάβει να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 64’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Vukčević από τα δεξιά, η μπάλα θα χτυπήσει στο χέρι του Golasa και θα βγει άουτ, με τον διαιτητή αντί για το εμφανές πέναλτι να καταλογίζει νέο κόρνερ.

Στο 71’ ο α’ βοηθός ανέκοψε εσφαλμένα ως οφσάιντ τον Sotelo, πριν εκείνος γίνει απειλητικός για την εστία των φιλοξενουμένων.
Στο 72’ ο Sotelo μέσα στην περιοχή έπειτα από πάσα του Milosavljev πλάσαρε πάνω στον Itandje.

Στο 80’ ο Kone με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Vukčević από τα δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-2.

Στο 82’ στην κεφαλιά του Sotelo, έπειτα από σέντρα του Vukčević η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του ΠΑΟΚ και κατέληξε κόρνερ.

Στο 85’ ο Μάγκας έκανε το γέμισμα μέσα στην περιοχή, αλλά ο Sotelo μόνος μπροστά από τον Itandje έχασε το κοντρόλ.

Στο 88’ ο Milsavljev σε διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Itandje, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και πάλι ο Milosavljev θα βρεθεί μόνος απέναντι από τον Itandje, αλλά θα πλασάρει απελπιστικά άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τέταρτο από τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων, ο Kone θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ, αλλά ο Itandje θα αποκρούσει, στην τελευταία καλή στιγμή της αναμέτρησης, με το 1-2 να διατηρείται μέχρι τη λήξη.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:
Σηφάκης, Γεωργιάδης (86’ Νικολακάκης), Tomas, Μάγκας, Σκέμπης (58’ Γιακουμάκης), Sánchez (31’ Sotelo), R. Gómez, Kone, Vukčević, Milosavljev, Μάντζιος .

Για τον ΠΑΟΚ έπαιξαν οι:
Itandje, Σκόνδρας, Rat, Αθανασιάδης, Τζαβέλλας, Vitor (62’ λ.τρ. Ποζατζίδης), Maduro, Kace, Pereyra (89’ Σαββίδης), Σαλπιγγίδης, Παπαδόπουλος (54’ λ.τρ. Golasa).»

Σχετικά άρθρα