Τα «ερυθρόλευκα» εισιτήρια για το Top16

Στη διάθεση των οπαδών του Ολυμπιακού τέθηκαν την Δευτέρα τα πακέτα εισιτηρίων για τους επτά αγώνες των “ερυθρόλευκων” στο Top16 της Ευρωλίγκας.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ:

Η Διεύθυνση των Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η πώληση των νέων πακέτων εισιτηρίων για τους 7 αγώνες της ομάδος μας για το ΤΟΡ 16 ξεκινά την Δευτέρα 22/12/2014 από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, Εθνάρχου Μακαρίου 1 ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ) και από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ότι το σύνολο των διαθέσιμων θέσεων για τo EuroleaguePass είναι περιορισμένο, οπότε όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να βιαστούν!

Παράλληλα, σε όσους φιλάθλους ενδιαφέρονται να αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια για αγώνες της φάσης ΤΟΡ 16, δίνεται η δυνατότητα να τα προμηθευτούν μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ καθώς και από το Επίσημο Κατάστημα της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από την ίδια ημερομηνία (22/12/2014).

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχει ήδη η δυνατότητα σε κάθε φίλαθλο να μπορεί ο ίδιος να εκτυπώσει το εισιτήριό του με την τεχνολογία του “print at home”. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία , προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος . Έτσι, θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

Για την πώληση εισιτηρίων του κάθε αγώνα από τα εκδοτήρια θα βγαίνουν σχετικές ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα