Γρηγορίου: «Δίκαιη η νίκη του Παναθηναϊκού»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος για τη μάχη του τίτλου σχολίασε ότι «ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του κίνητρα, ο Ολυμπιακός είναι εθισμένος και έχει την εμπειρία και ο Παναθηναϊκός μια πολύ καλή ομάδα με παρόν και σίγουρα μέλλον».

 

Αναλυτικά ο προπονητής της Κέρκυρας είπε:

«Να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα σε όλους και να πω ότι εύχομαι τη νέα χρόνια όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι για ένα καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε ό,τι έχει να κάνει με το ματς θεωρώ κομβικό το πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού καθώς ήταν λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Εμείς είχαμε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα και εμείς αυτή που θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να είχαμε δει ένα διαφορετικό ματς. Προσπαθήσαμε αλλάξαμε σχηματισμός και είχαμε και μια αναγκαστική αλλαγή. Θέλαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα καθώς ο Παναθηναϊκός είχε πιο πολλές ευκαιρίες από εμάς και μετά το 2-0 τελείωσε το ματς. Πρέπει να ανασυνταχθούμε με την ευκαιρία των εορτών και ενόψει του επόμενου αγώνα στις αρχές της σεζόν απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα ήθελα να δείξουμε καλύτερη εικόνα στα τελευταία ματς. Σήμερα δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι κάλο».

 

Βλέπουμε το πρωτάθλημα να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Θέλετε να δώσετε κάπου το προβάδισμα;

«Θα ήθελα να πω ότι αυτό το οποίο γίνεται πολύ ενδιαφέρον. Αν θυμάμαι καλά τα τελευταία χρόνια πρώτη φορά γίνεται. Μακάρι να πάει έτσι μέχρι το τέλος. Είναι σημαντικό, να έχει ενδιαφέρον ο κόσμος όπως και για την ουρά της βαθμολογίας. Δεν θα δώσω κάπου προβάδισμα θα πω ότι και ο ΠΑΟΚ έχει τα δικά του κίνητρα, ο Ολυμπιακός είναι εθισμένος και έχει την εμπειρία και ο Παναθηναϊκός μια πολύ καλή ομάδα με παρόν και σίγουρα μέλλον».

 

Είστε ευχαριστημένος από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας;

«Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα. Δεν είμαι ευχαριστημένος βαθμολογικά, είχαμε καλή εικόνα 4-5 βαθμούς παραπάνω. Αν θυμηθώ το γκολ από τον Ατρόμητο στο τέλος, με την Ξάνθη. Γενικά έχουμε χάσει βαθμούς σε ματς που έχουμε παίξει καλά. Σαν εικόνα είμαι ευχαριστημένος άλλωστε είμαστε και νεοφώτιστη. Πρέπει να βρουν τα παιδιά τα πατήματα τους».

Σχετικά άρθρα