Περιμένει Κόστα και Ροζίτσκι

Ο Ολυμπιακός έχει πρώτο στόχο για τη μεταγραφή κεντρικού αμυντικού τον Ρικάρντο Κόστα και θα επιδιώξει άμεσα να αποκτήσει τον 33χρονο διεθνή Πορτογάλο που δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016 στο Κατάρ. Ο πρώην άσος των Πόρτο, Βόλφσμπουργκ και Βαλένθια είναι θετικός για να επιστρέψει στην Ευρώπη και να παίξει για τον Ολυμπιακό και τον Μίτσελ, αλλά δεν είναι ακόμη τόσο απλό να κλείσει από τη στιγμή που είναι στη μέση και οι Άραβες. Συνήθως πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις έχει αποδειχτεί ότι μετράει η επιθυμία του παίκτη.
 
Στην Αγγλία επιμένουν ότι υπάρχει θέμα με τον Ροζίτσκι, καθώς ο διεθνής Τσέχος φεύγει από την Άρσεναλ και έχει προταθεί στον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι δεν επιβεβαιώνουν, αλλά όλες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες μέρες ο 34χρονος άσος θα αποφασίσει για το μέλλον του και ότι έχει στο μυαλό του την περίπτωση του Ολυμπιακού. Συνεχώς επίσης αναφέρεται στο εξωτερικό ότι ο Ολυμπιακός μιλάει με τον Μπεν Αρφά, παρότι και εδώ από πλευράς Πειραιωτών υπάρχουν διαψεύσεις. 
 
Από τον εσωτερικό χώρο φαίνεται πως στον Ολυμπιακό βλέπουν με πολύ καλό μάτι την περίπτωση του Πολ Κεϊτά της Καλλονής, με τον Αφρικανό να θεωρείται πολύ καλή λύση για τη θέση του αμυντικού χαφ όπου υπάρχει κενό με τον τραυματισμό του Μιλιβόγεβιτς και την απουσία του Εντινγκά με την Εθνική του.

Σχετικά άρθρα