Μια Χριστουγεννιάτικη έκπληξη! (video)

Μια ξεχωριστή ημέρα περίμενε τους 30 μαθητές από το 14ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου όταν τους ανακοινώθηκε ότι θα επισκεφτούν το γήπεδο της Τούμπας.

Οι μικροί ξεναγήθηκαν στους χώρους του γηπέδου, μέσα από διαδρομή που ξεκινούσε από την είσοδο των γραφείων, συνέχιζε στην αίθουσα συνεδριάσεων, στη τροπαιοθήκη, στην αίθουσα τύπου, στη προεδρική σουίτα και κατέληξε στον αγωνιστικό χώρο.

Όλα ήταν ήρεμα, μέχρι που άκουσαν τη φράση «τώρα μπαίνουμε στα αποδυτήρια της ομάδας» εκεί τους περίμενε η πρώτη έκπληξη καθώς τα αποδυτήρια ήταν στημένα για αυτούς, σε κάθε θέση υπήρχε μια ριγέ φανέλα με το όνομα του παιδιού και μια σακούλα με το δώρο τους.

Το κάθε παιδί έκατσε λοιπόν στη δική του θέση και οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί καθώς στη συνέχεια εμφανίστηκαν μπροστά τους οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Εργκούς Κάτσε και Φάνης Τσανδάρης. Οι μικροί μαθητές δεν πίστευαν στα μάτια τους!

Οι ποδοσφαιριστές μίλησαν μαζί τους μοίρασαν αυτόγραφα και βγήκαν πολλές φωτογραφίες, σκορπίζοντας χαμόγελα στους μικρούς φίλους της ομάδας.

Πηγή: paokfc.gr

Σχετικά άρθρα