Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο μπάσκετ ζωντανά & σε υψηλή ευκρίνεια μόνο στον ΟΤΕ TV

Το ντέρμπι των αιωνίων φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα ο ΟΤΕ TV στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT. To Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 18.00, οι κορυφαίες ομάδες Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα βρεθούν αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ (OTE SPORT 3HD). Ο Βασίλης Σκουντής ζωντανά από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα μεταφέρει τον παλμό της αναμέτρησης, με αποκλειστικές συνεντεύξεις από τους πρωταγωνιστές πριν τη μεγάλη μάχη και, μετά τη λήξη, ολοκληρωμένη κάλυψη με τα στοιχεία που έκριναν τον αγώνα στην post game εκπομπή.

Το μπάσκετ κυριαρχεί την περίοδο των εορτών με το ελ κλάσικο να παίρνει τη σκυτάλη μετά το ντέρμπι των αιωνίων. Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 20.00, η Μπαρτσελόνα μάχεται ενάντια στην Ρεάλ Μαδρίτης ζωντανά και αποκλειστικά στο ΟΤΕ SPORT 3HD. Οι μάχες στα παρκέ του ΟΤΕ TV συνεχίζονται ανήμερα Χριστουγέννων, με δύο θεαματικούς αγώνες NBA, Νιού Γιόρκ Νίκς-Ουάσιγκτον στις 19.00 και Σαν Αντόνιο-Οκλαχόμα στις 21.30, στο ΟΤΕ SPORT 3HD.

Στο ποδόσφαιρο, με δύο αγωνιστικές (18η και 19η) έρχεται να ταράξει τα νερά το κορυφαίο πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Η Barclays Premier League δεν πάει διακοπές και προσφέρει σπουδαία ντέρμπι στους φίλους του ποδοσφαίρου . Οι πρωτοπόρες Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ρίχνονται στη μάχη με δύο αγώνες σε τρεις ημέρες: την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου, Τσέλσι-Γουέστ Χαμ (14.45, OTE SPORT 1HD), Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Σίτι (17.00, OTE SPORT 1HD), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιουκάστλ (17.00, OTE SPORT 2HD) και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, Τότεναμ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14.00, OTE SPORT 1HD), Σαουθάμπτον-Τσέλσι (16.05, OTE SPORT 1HD) και Μάντσεστερ Σίτι-Μπέρνλι (17.00, OTE SPORT 4HD).

 

 

 

Σχετικά άρθρα