Κόκε: «Δεν μετάνιωσα για την Ινδία. Την αγάπησα»

Για την εμπειρία να αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Ινδίας, την οποία λάτρεψε μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη  Σέρχιο Κόκε.

Αναλυτικά είπε στην ιστοσελίδα «todomercadoweb.es».
 
«Είναι σκληρό το κοντράστ ανάμεσα στους δρόμους και τις γειτονιές της φτώχιας και τον πλούτο που υπάρχει σε άλλες περιοχές. Είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω πως αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο οι Ινδοί, και να συμμετάσχω σε ένα τουρνουά καλά οργανωμένο».
 
Για το αν μετάνιωσε τα πάει στην Ινδία: «Σε καμία περίπτωση. Πραγματικά αγάπησα τη χώρα γιατί η συμφωνία με το σύλλογο, αλλά και η σχέση με τον κόσμο ήταν εξαιρετική. Παράλληλα, από οικονομικής άποψης τα πράγματα είναι στο καλύτερο επίπεδο. Μη λησμονείτε ότι παίκτες όπως οι Ανελκά, Ντελ Πιέρο, Ματεράτσι  και Καπντεβίλα αγωνίστηκαν εδώ. Επίσης το γήπεδο ήταν συνεχώς γεμάτο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».
 
Για τις αντιθέσεις που βρήκε: «Πραγματικά ράγιζε η καρδιά μου. Από τη μία ήμασταν στα πολυτελή ξενοδοχεία και από τον καναπέ μας βλέπαμε μεγάλη φτώχια. Δεν υπήρχε ενδιάμεση κατάσταση. Ή κάποιος ήταν πλούσιος ή φτωχός. Είδαμε και πολλά περίεργα περιστατικά. Αγελάδες να αρμέγονται στους δρόμους, ανθρώπους να οδηγούν ελέφαντες και πολλά άλλα. Πάντως, ο κόσμος ήταν πάντα πολύ φιλικός και μας συμπεριφερόταν σαν ήρωες».

Σχετικά άρθρα