Τόρες: Επιστροφή στο σπίτι

Ο Φερνάντο Τόρες επιστρέφει στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στην ομάδα με την οποία αναδείχτηκε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης.

Ο πρόεδρος των ροχιμπλάνκος, Μιγκέλ Άνχελ Χιλ, έφτασε σε συμφωνία χτες το βράδυ με τη Μίλαν και την Τσέλσι για να τον αποκτήσει μέχρι το 2016. Η συμφωνία είναι ολοκληρωμένη μεταξύ των συλλόγων και έτσι η μεγάλη επιστροφή επτά χρόνια μετά είναι γεγονός.

Ο Φερνάντο Τόρες θα ενταχθεί στις τέξεις της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε την επόμενη εβδομάδα. Την ίδια ώρα ο Αλέσιο Τσέρτσι θα ακολουθήσει την αντίθετη πορεία και θα φορέσει τη φανέλα της Μίλαν. Το Σάββατο θα ταξιδέψει στο Ντουμπάι όπου προετοιμάζονται οι ροσονέρι.

Ο Τόρες ήταν μέσα στα αιτήματα που είχε προτάξει ο Σιμεόνε για το χειμώνα. Τον ήθελε βέβαια από το καλοκαίρι αλλά ο Χιλ δεν ικανοποίησε το αίτημά του και τώρα του τον ξαναζήτησε.

Άφησε τη Μαδρίτη για τη Λίβερπουλ για 35 εκ. ευρώ σπάζοντας όλα τα ρεκόρ της ομάδας του Μέρσείσαιντ. Στη συνέχεια η Τσέλσι κατέβαλε 60 εκ. ευρώ καθιστώντας τον την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ. Το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στη Μίλαν ωστόσο δεν κατάφερε να προσαρμοστεί.

Σχετικά άρθρα