Τι υποστηρίζουν οι οπαδοί του ΟΦΗ

Με ανακοίνωση οι οπαδοί του ΟΦΗ τοποθετήθηκαν για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Πλατανιά

«Με αφορμή το φιάσκο της διοργάνωσης ποδοσφαιρικού αγώνα 1.500 θεατών ,από την αστυνομική διεύθυνση Χανίων και την διοίκηση ΠΑΕ Πλατανιά. Κύριοι, το να κάνετε πολιτική με απαγορεύσεις, ανακοινώσεις και να κρύβεστε από τα πραγματικά προβλήματα είναι συμπεριφορά ατόμων που έχουν καβαλήσει το καλάμι. Εδώ είναι Κρήτη. Εδώ είναι ΟΦΗ.

Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για την -επιλεκτική στους φίλους του ΟΦΗ- μη διάθεση εισιτηρίων από την ΠΑΕ Πλατανιάς. Άλλωστε είχαμε παρουσία νόμιμη. Με εισιτήρια στα χέρια. Δεν θα σχολιάσουμε την αστυνομική επιχείρηση που ήθελε 200 μπαρουτοκαπνισμένους οπαδούς να μπουν σε 3 διαφορετικές Θύρες. Ούτε το εναλλακτικό σχέδιο να συγκεντρωθούν αργότερα όλοι μαζί. Τα αποτελέσματα τα είδατε και οι ευθύνες είναι συγκεκριμένες.

Για κάποιους είναι πολύ βολικό να παρουσιαζόμαστε εμείς σαν «το πρόβλημα». H αντιμετώπισή σας απέναντι στο «πρόβλημα» είναι που σας κάνει αστείους και επικίνδυνους. Χωρίς διάθεση αντεκδίκησης ελπίζουμε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να είστε πιο προσγειωμένοι.

Y.Γ. 1. Ευχαριστούμε τον Κ. Φασομυτάκη. ‘Ηταν δίπλα μας και προσπαθούσε να δώσει λύσεις όπου μπορούσε.

Υ.Γ. 2. Ρίνο το ταξίδι για εμάς έχει αρχίσει».

Σχετικά άρθρα