Δυναμική επιστροφή

Έτοιμος για μεταγραφική επίθεση τις προσεχείς ημέρες είναι ο Ολυμπιακός ώστε να ενισχυθεί στις θέσεις που έχει εντοπιστεί ανάγκη από τους υπεύθυνους της ομάδας.

Από το Σάββατο αναμένονται εξελίξεις σε διάφορα μέτωπα, όπως να ξεκαθαρίσει εάν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την κίνηση με τον Τόμας Ροσίτσκι, αλλά και το θέμα Ρικάρντο Κόστα, με τον Πορτογάλο στόπερ να είναι η βασική επιλογή για τη θέση του Αμπιντάλ, αλλά όχι η μοναδική.

Για τη μεσαία γραμμή στη Γαλλία γράφεται ξανά σήμερα το όνομα του Κλεμάν Σαντόμ της Παρί Σεν Ζερμέν, παίκτη με τον οποίο είχε ασχοληθεί και το περασμένο καλοκαίρι το ερυθρόλευκο επιτελείο. Όπως και για τον Ντιντιέ Ντιγκάρ της Νις.

Νεότερα περιμένει ο Ολυμπιακός και για τηνυπόθεση του Άλαν Πουλίδο ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία και αναμένει τις δικαστικές αποφάσεις σχετικά με την αποδέσμευσή του από την Τίγκρες.

Ακούγεται επίσης ότι ο Κώστας Πλέγας που έχει αποκτηθεί από την Παναχαϊκή για το καλοκαίρι, θα μετακομίσει από τώρα στο Ρέντη καθώς θεωρείται έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Οι παίκτες και ο Μίτσελ εξακολουθούν να ξεκουράζονται ενόψει της επιστροφής στο Ρέντη την Δευτέρα ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Σχετικά άρθρα