«Οπωσδήποτε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Η Κηφισιά αναζητεί την επιστροφή στις νίκες στην αυριανή (27/12, 17:00) αναμέτρηση στο Ζηρίνειο με αντίπαλο τον ΚΑΟΔ για την 11η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, προπονητή της Κηφισιάς, τόνισε στις δηλώσεις του την σημασία του αγώνα για την ομάδα του:

Για την σημασία του ματς: «Το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ είναι πάρα πολύ σημαντικό για μας καθώς έχουμε κάνει δυο εντός έδρας ήττες από την ΑΕΚ και το Ρέθυμνο στο πρωτάθλημα και πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέψουμε στις νίκες μέσα στο γήπεδο μας. Έχουμε και το παιχνίδι κυπέλλου, που θα προσπαθήσουμε να αφήσουμε πίσω μας την στεναχώρια που έχουμε από τον αποκλεισμό, όποτε το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη σημασία για μας».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Να είμαστε πολύ επιθετικοί στην άμυνα μας, να προσπαθήσουμε να βγάλουμε από τις επιθετικές συνεργασίες την ομάδα της Δράμας και να έχουμε αυτοπεποίθηση στην δική μας επίθεση».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η Δράμα είναι μια ομάδα που παίζει σωστό και καλό μπάσκετ. Έχει στόχους στην επίθεση της και πλέον με την προσθήκη του Παπαμακάριου και του Τρότερ το νεανικό σύνολο που είχε, έχει αποκτήσει και εμπειρία και μπορεί και διαβάζει καλύτερα το παιχνίδι και αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους τόσο εντός όσο και εκτός έδρας».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Στην επιθυμία που θα έχουμε να επιστρέψουμε στις νίκες για να μπορέσει η ομάδα να κάνει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα έτσι ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να φτάσουμε όσο το δυνατών ψηλότερα».

Κομβικής σημασίας για την Κηφισιά χαρακτήρισε ο Πέτρος Μελισσαράτος το αυριανό ματς. Οι τοποθετήσεις του 21χρόνου σέντερ της Κηφισιάς:

Για την σημασία του παιχνιδιού: «Παίζουμε ένα δύσκολο αλλά και κομβικό παιχνίδι καθώς προερχόμαστε από συνεχόμενες ήττες στο γήπεδο μας. Αυτό που θέλουμε είναι να επιστρέψουμε οπωσδήποτε στις νίκες και αυτό από μόνο του καθιστά το ματς πάρα πολύ καθοριστικό και σημαντικό».

Για το κλειδί της επιτυχίας: «Θεωρώ πως από την δική μας απόδοση θα εξαρτηθεί ο τελικός νικητής. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας».

Για τα δυνατά σημεία του αντιπάλου: «Η Δράμα είναι μια καλή ομάδα με αρκετά ποιοτικό ρόστερ το οποίο ενισχύθηκε ιδιαίτερα με τις δυο προσθήκες που έκαναν. Έχουν καλούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια όσο και στο καλάθι και σίγουρα εμείς δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από την βαθμολογική της θέση».

Για το που θα στηριχθεί η Κηφισιά: «Στην άμυνα μας που είναι και το δυνατό μας σημείο, την ποιότητα μας σαν ομάδα και φυσικά στο πάθος και την δίψα για να επιστρέψουμε στις νίκες και να κλείσουμε το 2014 με ωραίο τρόπο».

Σχετικά άρθρα