Στο προσκήνιο η συμφωνία με χαφ

Αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα των επιτελών του Δικεφάλου του Βορρά αυτή την στιγμή, έτσι όπως την είχε οριοθετήσει ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Ζήσης Βρύζας με δηλώσεις του. Ποια είναι αυτή ; Η συμφωνία με κεντρικό μέσο που θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας άμεσα, με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου. Η αναφορά γίνεται για παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 6άρι όσο και ως 8άρι και με τις επιλογές του, θα έχει την δυνατότητα να βοηθήσει την ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Ακόμη και σήμερα Σαββατο, εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα είναι σε θέση ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την συμφωνία του με τον κεντρικό μέσο. Σε κάθε περίπτωση, είναι θέμα ωρών ή έστω και λίγων ημερών έως ότου επέλθει η οριστική συμφωνία.

Πάντα «παίζει» το όνομα του Πολωνού ΚΛΙΧ που αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές των επιτελών του ΠΑΟΚ για τον χώρο του κέντρου αρκεί φυσικά να λύσει το συμβόλαιό του με την Βολφσμπουργκ χωρίς να χρειαστεί να δώσει ο ΠΑΟΚ κάποιο ποσό στην διοίκηση της Γερμανικής ομάδας. Εκτός από τον Κλιχ, σε δεύτερη μοίρα, έρχεται η περίπτωση του Ουσέρο, αρκεί όμως να τα βρει ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης. Περιμένουμε εξελίξεις για το θέμα του χάφ και ύστερα θα ακολουθήσουν οι περιπτώσεις του κεντρικού αμυντικού και ενός εξτρέμ.

Σχετικά άρθρα