Μαντούρο: «Είμαι καλά στον ΠΑΟΚ»

Μπορεί δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για αποχώρηση του Μαντούρο από τον ΠΑΟΚ όμως ο ίδιος, όχι απλώς δεν ετοιμάζεται να φύγει αλλά δηλώνει και απόλυτα ικανοποιημένος στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χέντβιχες Μαντούρο στην ιστοσελίδα «ajaxshowtime.com».

Για το πως είναι στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι καλά. Είμαστε στην πρώτη θέση με τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα κι εγώ είμαι πάλι σε φόρμα. Ήμουν αρκετό καιρό εκτός, λόγω τραυματισμού, αλλά ελπίζω ότι το έχω αφήσει πίσω μου».

Για το αν έκανε καλά που επέλεξε τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Ήρθα στην Ελλάδα, επειδή ο ΠΑΟΚ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας και παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Ήθελα μετά από την Βαλένθια και τη Σεβίλλη να παίξω ποδόσφαιρο σ’ ένα καλό επίπεδο».

Για το αν σκοπεύει να μείνει καιρό στην Ελλάδα:

«Βέβαια, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι θα γίνει στο μέλλον».

Για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ολλανδία:

«Είναι κάτι που κατά καιρούς περνά από το μυαλό μου. Αλλά θα πρέπει να έχω συγκεκριμένη πρόταση από μια μεγάλη ομάδα της Ολλανδίας. Τότε θα το σκεφτώ».

Για το αν παρακολουθεί το ολλανδικό πρωτάθλημα:

«Καταφέρνω να βλέπω μερικά παιχνίδια μέσω διαδικτύου. Το ολλανδικό πρωτάθλημα είναι πολύ διασκεδαστικό, γιατί όλες οι ομάδες θέλουν να επιτεθούν, έτσι υπάρχουν και πολλά γκολ. Στην Ελλάδα υπάρχουν σύλλογοι που αμύνονται με δέκα ποδοσφαιριστές, έτσι η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική».

Σχετικά άρθρα