Ο Ρονάλντο νοίκιασε βίλα στον Σο

Δεν μπόρεσε να το πουλήσει και τελικά το νοίκιασε! Μιλάμε για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος από τότε που έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει στην κατοχή του ένα πολυτελέστατο σπίτι! Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έβρισκε αγοραστή για την συγκεκριμένη έπαυλη και αναγκάστηκε να το νοικιάσει για να καλύψει τα έξοδα του. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mirror» νοικάρης του Ρονάλντο είναι ο Λουκ Σο και καταβάλλει το ποσό των 8.900 ευρώ μηνιαίως για να ζει στο σπίτι που διαθέτει πέντε κρεβατοκάμαρες, εσωτερινή πισίνα, σάουνα, τζακούζι και κελάρι για κρασιά!!!

Ο 19χρονος Σο είναι ενθουσιασμένος με το σπίτι και βέβαια με το γεγονός πως ανήκει σε έναν από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές. «Είναι ένα εκπληκτικό σπίτι. Ο Λουκ αγαπά αυτό τον χώρο και είναι ξετρελαμένος που ανήκει στον Ρονάλντο, σ’ έναν από τους ήρωες του ποδοσφαίρου . Είναι ένα μέρος στο οποίο ζουν πολλά αστέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», είπε μια «πηγή» στην εφημερίδα.   

Να αναφέρουμε πως όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε μετεγγραφή για τη «βασίλισσα», άφησε φυσικά την πολυτελή κατοικία του στο Γούντφορντ. Μιλάμε για χωριό που βρίσκεται στην περιοχή Τσέσαϊρ, που είναι κοντά στο Μάντσεστερ. Σ’ αυτό το μέρος ζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ . Εκτός των άλλων, σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, σε μικρή απόσταση από το σπίτι του Ρονάλντο διατηρούν κατοικίες ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ο Ρίο Φέρντιναντ.
 
Μιλάμε για σπίτι που ξεχωρίζει και για τους καθρέφτες του. Τα έξοδα για να το διατηρεί ο Ρονάλντο ήταν πολλά, αφού ο Πορτογάλος άσος δεν μπόρεσε να το πουλήσει. Έτσι προκειμένου να καλυφθούν αυτά τα έξοδα και για να αποφευχθούν οι ζημιές που προκαλούνται όταν ένα σπίτι παραμένει ακατοίκητο, ο άσος της «βασίλισσας» το νοίκιασε στον νεαρό παίκτη της πρώην ομάδας του…

Σχετικά άρθρα