Τσέχοι για Ροζίτσκι, Ιταλοί για Αφελάι

Επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Τόμας Ροζίτσκι, Πάβελ Πάσκα, ότι ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του 34χρονου σταρ της Άρσεναλ. 
 
Ο Πάσκα μίλησε σε τσεχική ιστοσελίδα και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επισήμως το ενδιαφέρον του προς την πλευρά του διεθνούς άσου, αλλά ότι οι όποιες εξελίξεις θα ληφθούν μόλις αποφασιστεί το μέλλον του με την Άρσεναλ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2016.
 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Ροζίτσκι έχει δεχτεί πρόταση τριών εκ. ευρώ από την ελληνική ομάδα. Παρά τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών, δεν ήταν στην ενδεκάδα του αγώνα της Άρσεναλ με την Γουέστ Χαμ. 
 
Την ίδια ώρα είναι αλλεπάλληλα τα δημοσιεύματα στα ιταλικά σάιτ περί ιδέας της Ίντερ να προχωρήσει σε κίνηση για τον Ιμπραίμ Αφελάι, από τη στιγμή που ο Ολλανδός δείχνει να έχει προβλήματα στη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Και οι Ιταλοί θεωρούν ότι υπάρχουν πιθανότητες να ενεργοποιηθεί αυτή η ιδέα για τον 28χρονο άσο που είναι δανεικός έως το τέλος της σεζόν από την Μπαρτσελόνα στην ελληνική ομάδα.

Σχετικά άρθρα