«Είμαστε αισιόδοξοι για την συνέχεια»

Αισιόδοξος για την συνέχεια δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ στο ντεμπούτο του Ποπς Μενσά – Μπονσού και έδωσε συγχαρητήρια στον Μάκη Αγγελόπουλο και τους συνεργάτες του για την μεταγραφή του Βρετανού σέντερ.

Αρχικά ο προπονητής της Ένωσης ευχαρίστησε τον Θανάση Σκουρτόπουλο για τα καλά του λόγια: «Ευχαριστώ Θανάση για αυτά που είπες. Πράγματι είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία».

«Σήμερα εμείς είχαμε την βοήθεια του κόσμου που έφτιαξε πολύ καλή ατμόσφαιρα», επισήμανε ακολούθως ο Σάκοτα και τόνισε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αγγελόπουλο και στους συνεργάτες του που έτρεχαν τις τρεις τελευταίες μέρες και έφεραν έναν παίκτη που τον είχαμε ανάγκη. Και οι τρεις ψηλοί που είχαμε, είχαν χτυπήσει. Ο Ποπς Μενσά – Μπονσού μας βοήθησε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχε διάθεση και ενέργεια. Μετά έπεσε. Δώσαμε μεγαλύτερη σημασία στους άλλους παίκτες του Ρεθύμνου, Φαγιέ, Κάουνσιλ και Άλεν, για να τους περιορίσουμε, γιατί τους θεωρούσαμε πιο επικίνδυνους. Ήταν γνωστό ότι το Ρέθυμνο είχε γυρίσει το σκορ σε κάποια παιχνίδια που έχανε με μεγάλες διαφορές. Για αυτό ήμασταν έτοιμοι να αντιδράσουμε για 40 λεπτά».

«Δεν ήμασταν μαζί αυτές τις μέρες και φοβόμουν για τις συνεργασίες», εξομολογήθηκε ο κόουτς της ΑΕΚ και εξήγησε: «Δεν είμαστε ποδόσφαιρο. Μπήκε ένας παίκτης να παίξει, χωρίς να ξέρει πολλά γα το πως λειτουργούμε εμείς, Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια».

Σε ερώτηση αν θα υπάρξουν άλλες αλλαγές στο ρόστερ, ο Σάκοτα άφησε να εννοηθεί ότι θα γίνουν και άλλες μεταγραφές: «Αυτή η ΑΕΚ δεν αλλάζει φέτος το 2014. Το 2015 θα δούμε αν έχουμε ευκαιρία να πάρουμε κάποιες άλλες βοήθειες. Δεν αγχωνόμαστε όμως τώρα».

Σχετικά άρθρα