Αυτή είναι η μπάλα του τελικού

Νέες φωτογραφίες της μπάλας που θα… κυλήσει στο χορτάρι του Ολυμπιακού σταδίου του Βερολίνου στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2015 έκαναν την εμφάνισή τους!

Αυτή είναι λοιπόν η μπάλα του τελικού και σύμφωνα με τα ξένα δίκτυα είναι εμπνευσμένη από σύμβολα της ιστορίας της πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Μπορεί κάποιος να δει στην… κορυφή της το πιο γνωστό αξιοθέατο του Βερολίνου, την πύλη του Βραδεμβούργου, που αποτελεί σύμβολο ελευθερίας και ενότητας της πάλαι ποτέ διαιρεμένης πόλης.
Στη μπάλα… φιλοξενείται ακόμα μία γραφική απεικόνιση μιας αρκούδας που είναι έτοιμη να επιτεθεί. Βλέπετε, αυτό το ζώο είναι η μασκότ του Βερολίνου και η αποτύπωσή της στη μπάλα συμβολίζει το πάθος και τη μαχητικότητα των ποδοσφαιριστών! Η αθλητική εταιρεία που κατασκεύασε τη μπάλα θέλησε να φέρει έναν… αέρα ανανέωσης σε συνδυασμό με την κοσμοπολίτικη αύρα του Βερολίνου.

Όπως κάθε αγωνιστική περίοδο, η μπάλα αναμένεται ήδη να αρχίσει να χρησιμοποιείται από τα μέσα Φεβρουαρίου από την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχετικά άρθρα