Περιμένουν με αγωνία την μεγάλη κίνηση

Η απόκτηση του πρώτου παίκτη που θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ αρχικά στο δεύτερο μισό της ποδοσφαιρικής σεζόν που διανύουμε και κατά δεύτερο λόγο τα επόμενα χρόνια, αναμένεται με έκδηλη αγωνία από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ίσως είναι θέμα ωρών, ίσως και λίγων ακόμη ημερών, όμως το βέβαιο είναι πως ο ΠΑΟΚ φωνάζει για ενίσχυση.

Ουσιαστικά στην Τούμπα περιμένουν με αγωνία και ανυπομονησία την μεγάλη κίνηση.

Αναμένεται λοιπόν η προφορική συμφωνία με έναν κεντρικό μέσο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι επαφές τις δύο τελευταίες ημέρες ήταν προχωρημένες και αυτό που απομένει, είναι το τελικό αποτέλεσμα των συζητήσεων.

Ο Ζήσης Βρύζας στην αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και είχαμε μεταφέρει χαρακτηριστικά της αποσπάσματα, είχε τονίσει πως τις τελευταίες ημέρες γίνεται μία σημαντική προσπάθεια από τον ΠΑΟΚ, για να επέλθει συμφωνία μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου με έναν κεντρικό μέσο. Η ημερομηνία πέρασε, αποτέλεσμα δεν προέκυψε, αυτό όμως οφείλεται και στις διαπραγματεύσεις που κάνουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ για έναν ποιοτικό μέσο. Έναν παίκτη που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά με τον τρόπο παιχνιδιού του.

 Έναν χάφ που μπορεί να παίξει τόσο ως 6άρι όσο και ως 8άρι. Εφόσον όλα πάνε καλά στις τελικές διαπραγματεύσεις με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο παίκτης, τότε ο ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα. Μέχρι χθες το βράδυ, από τον ΠΑΟΚ απέφευγαν να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, είναι όμως ξεκάθαρο πως η ενίσχυση με τον πρώτο παίκτη είναι προ των πυλών.

Σχετικά άρθρα