Ετοιμάζεται για Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Την έδρα του θέλει να διαφυλάξει ο Παναθηναϊκός στην τελευταία του παράσταση για το 2014, κόντρα στη Μακαμπί για την 1η αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκας.

Οι πράσινοι έχουν αποκλειστικό στόχο τη νίκη στο αυριανό (30/12) παιχνίδι στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θέλουν να ξεκινήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις τους στη δεύτερη φάση του θεσμού.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς και οι παίκτες του έχουν θέσει ως στόχο την διαφύλαξη της έδρας και από εκεί και πέρα να «κλέψουν» ότι μπορούν στα εκτός έδρας παιχνίδια σε έναν όμιλο που ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα να πάρει την πρόκριση για τα πλεί οφ. Ρεάλ Μαδρίτης, Μακάμπι, Γαλατάσαράι, Μπαρτσελόνα, Ερυθρός Αστέρας, Ζαλγκίρις και Άλμπα Βερολίνου συνθέτουν μαζί με τον Παναθηναϊκό το μωσαϊκό του 5ου ομίλου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν έχει στη διάθεση του μόνο τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του νταμπλούχου Ελλάδας προετοιμάζονται κανονικά για το ματς με τη Μακάμπι.

Κατά τα λοιπά σήμερα ξεκίνησε μία ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα καθώς αναμένεται να αποφασιστεί από τον Αθλητικό Δικαστή η τύχη του Παναθηναϊκού σχετικά με την ένσταση του Ολυμπιακού για τον μεταξύ τους αγώνα Κυπέλλου.

Σχετικά άρθρα