Λάμψη… «βασίλισσας» στο Ντουμπάι (pics)

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την τιμητική της στα βραβεία «Globe Soccer Awards» στο Ντουμπάι! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση… Οι Κάρλο Αντσελότι και Φλορεντίνο Πέρεθ πήραν τα βραβεία των καλύτερων στην κατηγορία των προπονητών και των προέδρων αντίστοιχα… Παίκτης αποκάλυψη ήταν ο Χάμες Ροντρίγκες, ενώ και η Ρεάλ με τις επιτυχίες που είχε μέσα στο 2014 πήρε το βραβείο της καλύτερης ομάδας!  
Ο Φίλιπο Ιντζάγκι βραβεύτηκε για την καριέρα που έχει ως παίκτης, και αναδείχθηκε ο ποδοσφαιρικής με την πιο «πλούσια» πορεία, μέχρι και που σταμάτησε το ποδόσφαιρο…
Κατά τα άλλα, ο Κάρλο Αντσελότι θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες του στον φιλικό αγώνα της Ρεάλ με τη Μίλαν στο Ντουμπάι (30/12, 18:00). Αυτό ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός. Έτσι, αναμένεται να αγωνιστούν κανονικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Γκάρεθ Μπέιλ απέναντι στους «ροσονέρι», στο σπουδαίο ματς που έχει φιλοξενηθεί στα Αραβικά Εμιράτα.«Ναι, ο Μπέιλ και ο Ρονάλντο είναι διαθέσιμοι κα θα παίξουν. Όλοι οι παίκτες είναι εδώ και θα παίξουν σε κάποιο στάδιο του παιχνιδιού. Οι τραυματίες είναι οι μόνοι που έμειναν πίσω. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ. Η Ρεάλ έχει μια πολύ καλή εικόνα σε όλο τον κόσμο και εδώ έχουμε πολλούς οπαδούς, οπότε πάντα θέλουμε να παίζουμε σε αυτή την χώρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντσελότι.
 
//

Post by Carlo Ancelotti.

 
//

Post by Carlo Ancelotti.

 
//

Post by Carlo Ancelotti.

 
//

Post by Filippo Inzaghi.

Σχετικά άρθρα