Επαφές για Μπλάνκο

Το μεταγραφικό ενδιαφέρον στον ΠΑΟΚ είναι έντονο, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να έχει εγκρίνει ένα ποσό γύρω στα 2 εκ. ευρώ για τη χειμερινή ενίσχυση της ομάδας και οι επαφές με στόχους για το κέντρο της άμυνας, τη μεσαία γραμμή και την επίθεση είναι σε εξέλιξη.
 
Ο ΠΑΟΚ μιλάει με την πλευρά του Σεμπάστιαν Μπλάνκο, με τον Αργεντινό εξτρέμ να είναι όντως από τους βασικούς στόχους, με το αρχικό πλάνο να κάνει λόγο για πρόθεση δανεισμού του από την Γουέστ Μπρομ έως το καλοκαίρι και εν συνεχεία αγορά του με σχετική οψιόν. 
 
Η περίπτωση Μπλάνκο δεν είναι εύκολη, ο παίκτης (αδερφός του γνωστού στο ελληνικό κοινό Ίσμαελ) φέρεται να έχει προταθεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες, αλλά στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα περιθώρια. 
 
Αναμένονται εξελίξεις τις προσεχείς ημέρες, την ώρα που στον δικέφαλο είναι σε διαδικασία συζητήσεων και με άλλους παίκτες για την επίθεση. Αλλά και με ποδοσφαιριστές που ήδη ανήκουν στην ομάδα για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας με νέα συμβόλαια, όπως για τον Εργκούς Κάτσε για τον οποίο υπάρχει διάθεση πρόωρης ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές. Επίκεινται επίσης σχετικές επαφές και με τον Φάνη Τζανδάρη που κάνει φέτος εξαιρετική σεζόν. 
 
Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Κουλούρη, αλλά στον ΠΑΟΚ δεν σκέφτονται την παραχώρηση του νεαρού φορ που επίσης έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα. 

Σχετικά άρθρα