Νοκ άουτ ο Χάουαρντ

Νοκ άουτ τέθηκε ο Τιμ Χάουαρντ για πέντε με έξι εβδομάδες και τα προβλήματα για την Έβερτον δεν έχουν τέλος.

Σαν να μην έφτανε η κακή αγωνιστική κατάσταση στους «εφοπλιστές», αφού βρίσκονται στην 12η θέση της Πρέμιερ Λιγκ με μόλις μία νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια, ήρθε να προστεθεί και η απώλεια του Αμερικανού πορτιέρο.

Ο Χάουαρντ είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Νιούκαστλ στις 28 Δεκεμβρίου, όπου η Έβερτον γνώρισε την ήττα με 3-2. Ο Αμερικανός κίπερ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης και μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αποκαλύφθηκε πως ο τραυματισμός του στο γαστροκνήμιο θα τον κρατήσει έξω για περίπου ενάμιση μήνα.

«Ο Τιμ θα είναι εκτός πέντε με έξι εβδομάδες εξαιτίας τραυματισμού. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς και πρέπει να αποβάλουμε το άγχος της απώλειάς του από την ομάδα. Είναι μεγάλο πλήγμα, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Θα μου άρεσε να βρω έστω και ένα θετικό, αλλά μου είναι δύσκολο.

Νομίζω όμως ότι ο Χοέλ ήταν πολύ ήρεμος κόντρα στην Στόουκ και τα πήγε καλά κόντρα στη Νιούκαστλ. Θα εξετάσουμε όμως το ενδεχόμενο να χρειαστούμε κάποιο back up», είπε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Σχετικά άρθρα