Ξεπάγιασαν στο… «προπονητήριο»

Στη φωτογραφία βλέπετε τον πρωταθλητή μας στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια. Δεν ετοιμάζεται να εκδράμει σε κάποιο χιονοδρομικό. Προσπαθεί να προστατευθεί από το κρύο, την ώρα που κανονικά θα έπρεπε να προπονείται. Στα σίγουρα όχι με σκούφους, γάντια, κάλτσες και μάλλινα.

Όπως ενημερώνει ο ίδιος, η θερμοκρασία στο κλειστό του Αγίου Κοσμά είναι στους 10 βαθμούς κελσίου (πάλι καλά) και φυσικά είναι παντελώς αδύνατον να γίνει οποιασδήποτε μορφής προπόνηση.

Προφανέστατα θέρμανση δεν υπάρχει. Όπως δεν υπήρξε προστασία από τη βροχή (έσταζε η οροφή), από τον καύσωνα (είχε ηίνει θερμοκήπειο), με τον ίδιο τρόπο το τσουχτερό κρύο δεν αντιμετωπίσθηκε με την απαραίτητη θέρμανση. Είδος πολυτελείας θα πείτε. Ναι, αλλά κάποια στιγμή να μας πουν που διοχετεύουν τα κονδύλια.

Άλλος ένας υπουργούς αθλητισμού ήλθε, είδε, δεν έμαθε και απέρχεται. Σύντομα οι αθλητές θα ξεχάσουν το όνομά του. Με την ελπίδα ο επόμενος να είναι γνώστης και με βούληση να βοηθήσει τους πρωταθλητές μας, η φωτογραφία είναι εξαιρετικά αφιερωμένη…

Σχετικά άρθρα