Υπολογίζει ξανά Αφελάι

Ο Ιμπραίμ Αφελάι τα βρήκε με τον Μίτσελ, προπονήθηκε κανονικά μαζί με την ομάδα την Τρίτη και πλέον υπολογίζεται κανονικά για τη συνέχεια από τον Ισπανό τεχνικό.

 
Από τον Ολυμπιακό υπήρξε μάλιστα η διαβεβαίωση ότι δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα ανάμεσα στον προπονητή και τον παίκτη, ο οποίος συνεχίζει στην ομάδα και δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί.
 
Προφανώς δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις και υπήρξε η διαβεβαίωση από τον παίκτη ότι δεν θα υπάρξει από δω και στο εξής πρόβλημα, ενώ θα κάνει και την καλύτερη δυνατή προσπάθεια στο δεύτερο μισό της σεζόν για να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα στους στόχους της. 
 
Από τον Ολυμπιακό είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Αφελάι και προφανώς παύει να υπάρχει και νόημα στο ενδιαφέρον μεγάλων ιταλικών ομάδων που εκδηλώθηκε το τελευταίο διάστημα με αφορμή το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.
 
Οι ερυθρόλευκοι προχώρησαν σε διαψεύσεις των δημοσιευμάτων στην Ιταλία περί ενδιαφέροντος για τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι της Σασουόλο, ενώ το ίδιο έκαναν και για δημοσίευμα στην Ελλάδα που τους ήθελε να ενδιαφέρονται για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Σχετικά άρθρα