Ντιπ με τυρί και γιαούρτι

<h4 class="title">Υλικά</h4>
<p><em>Για 2-4 άτομα</em><br /><br />150 γραμμάρια μπλε τυρί<br />50 γραμμάρια φέτα<br />120 γραμμάρια τυρί κρέμα<br />100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό<br />3-4 σταγόνες σάλτσα καυτερής κόκκινης πιπεριάς<br />άσπρο πιπέρι<br />ραπανάκια, καρυδόψιχα ή σχοινόπρασο (τσάιβς) για γαρνιτούρα</p>
<p> </p>
<div> </div>
<p> </p>
<h4 class="title">Εκτέλεση</h4>
<p>Αφήνουμε τα τυριά έξω από το ψυγείο για 1 ώρα για να μαλακώσουν λίγο.<br />Με μια κουτάλα τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι, λίγη καυτερή σάλτσα και το άσπρο πιπέρι.<br /><br />Σερβίρουμε σε ένα μπολ με τσιπς ή κράκερ ή μέσα σε φύλλα από βελγικό αντίβ.<br />Γαρνίρουμε με καρυδόψιχα, ραπανάκι ή σχοινόπρασο.<br /><br />Σερβίρουμε με <a href="http://www.sidagi.gr/section/orektika-sunodeutika/content/kritsinia-me-paparounosporo" target="_blank"><strong>κριτσίνια με παπαρουνόσπορο.</strong></a></p>
<p> </p>
<div> </div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title">Απαιτούμενος χρόνος: 10 λεπτά</h4>

Σχετικά άρθρα