Ψηφίστε το Best Goal του 2014 (video)

Ήταν μία πολύ γεμάτη χρονιά το 2014 για τον ΠΑΟΚ. Με έντονες στιγμές, επιτυχίες, αποτυχίες και πολλά όμορφα γκολ. Το paokfc.gr σας δίνει την δυνατότητα, μέσω ψηφοφορίας, να επιλέξετε το καλύτερο γκολ που σημείωσε η ομάδα μέσα στην χρονιά που φεύγει.

Από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο υπάρχουν τέσσερις υποψηφιότητες. Πρώτος υποψήφιος ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς με το απευθείας φάουλ που σημείωσε κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Τούμπας για την πρώτη αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Επόμενος υποψήφιος ο Μπίμπρας Νάτχο, ο οποίος στην πρώτη συμμετοχή του με τον Δικέφαλο στο γήπεδο της Τούμπας (και δεύτερη συνολικά) πέτυχε ένα όμορφο τέρμα μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια στην αναμέτρηση κόντρα στον ΟΦΗ. Τέλος την παρέα των υποψηφίων, οι οποίοι δεν ανήκουν πια στην ομάδα συμπληρώνει ο Μίροσλαβ Στοχ με το απίθανο γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα .

Δύο υποψηφιότητες έχει βάλει ο Στέφανος “Κλάους” Αθανασιάδης. Η πρώτη είναι για το γκολ που σημείωσε με εξαιρετική κεφαλιά κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας και χάρισε την πρόκριση για τον τελικό στην ομάδα μας. Η δεύτερη είναι για την φανταστική εκτέλεση στην κίνηση έπειτα από μπαλιά του Ράζβαν Ρατς κόντρα στην Βέροια για το πρωτάθλημα της φετινής Superleague .

Ο Ρουμάνος άσος είναι κι αυτός υποψήφιος, με την μαγική εκτέλεση φάουλ κόντρα στον ΟΦΗ που άφησε άγαλμα τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Διπλή συμμετοχή στον διαγωνισμό έχει και ο Φακούντο Περέιρα με τα δύο μοναδικά τέρματα που πέτυχε και μάλιστα σε διάστημα λίγων ημερών κόντρα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με απευθείας εκτέλεση φάουλ και μονοκόμματο σουτ στην κίνηση αντίστοιχα.

Τέλος το εκπληκτικό τέρμα του Μάαρτεν Μάρτενς κόντρα στην Ζίμπρου Κισινάου μετά από όμορφο σόλο και το δυνατό σουτ του Εργκούς Κάτσε  που χάρισε την νίκη κόντρα στον ΑΟΚ διεκδικούν και αυτά με αξιώσεις το βραβείο.

Δείτε το βίντεο του PAOK TV και ψηφίστε το αγαπημένο σας τέρμα που σημείωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ μέσα στο 2014:

Σχετικά άρθρα