Μασάντο: «Ο Θρύλος στον τελικό του Europa League»!

Ο Πάουλο Μασάντο δεν ξεχνάει ποτέ τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα, τους φίλους του στην πρώην ομάδα του και στη χώρα μας και την παρουσία του στα ελληνικά γήπεδα με την ερυθρόλευκη φανέλα .
 
Ο διεθνής Πορτογάλος μέσος μίλησε από το Ζάγκρεμπ στο pamesports.gr για την εμπειρία του στην Κροατία, για τις αναμνήσεις του από τον Ολυμπιακό, αλλά και για την φετινή πορεία των ερυθρόλευκων την οποία παρακολουθεί λεπτομερώς. 
 
«Η μεταγραφή μου στο Ζάγκρεμπ και στην Ντινάμο ήταν απαραίτητη, καθώς έπρεπε να δοκιμάσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Δεν ήμουν στις βασικές επιλογές του Μίτσελ παρότι έκανα ό,τι μπορούσα για να κερδίσω μόνιμη θέση στην ενδεκάδα. Τις περισσότερες φορές έμενα στον πάγκο. 
 
Ήταν δύσκολο για μένα να αποδεχτώ το γεγονός ότι έπρεπε να αφήσω τον Ολυμπιακό, διότι τόσο ο σύλλογος όσο και ο κόσμος του μου φέρθηκαν φανταστικά και με έκαναν να νιώθω υπέροχα, τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου.
 
Φυσικά και μου λείπει πολύ ο Ολυμπιακός, οι πρώην συμπαίκτες μου και όλη η ατμόσφαιρα. Όμως στην Ντινάμο παίζω ξανά κανονικά, είμαι βασικό στέλεχος της ομάδας και έχω ξανακερδίσει θέση στην προεπιλογή της Εθνικής Πορτογαλίας που είναι ένας από τους σημαντικότερους επαγγελματικούς στόχους μου. Όμως ποτέ δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να φέρει το μέλλον…
 
Ο Ολυμπιακός παραμένει πάντοτε στην καρδιά μου. Στα δύο χρόνια που έμεινα στην Αθήνα βοήθησα τον Ολυμπιακό να πάρει ισάριθμα πρωταθλήματα, να κερδίσει Κύπελλα και να πάει πολύ καλά στην Ευρώπη, ειδικά στο περσινό Champions League. Αυτά πρέπει να είναι τα στάνταρ που πρέπει να έχει ως  στόχο μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό: να κερδίζουμε τους εγχώριους τίτλους και να δείχνουμε στην Ευρώπη πόσο καλή ομάδα είμαστε!
 
Παρακολουθώ κάθε παιχνίδι του καθώς έχω πολλούς φίλους που παίζουν για την ομάδα και που υποστηρίζουν την ομάδα. Ελπίζω ότι θα είμαστε πρωταθλητές και αυτή τη χρονιά, ενώ πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Europa League! 
 
Γνωρίζω λίγα πράγματα για την Ντνίπρο, είναι μια καλή και δύσκολη ομάδα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Πρέπει να τρέξουμε πολύ και να παλέψουμε σκληρά, αλλά στο τέλος εμείς θα είμαστε αυτοί που θα προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης». 

Σχετικά άρθρα