Νίκη και μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός έχει στραμμένη την προσοχή του σε αγωνιστικό επίπεδο στο ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά, με τον Μίτσελ και τους παίκτες του να προετοιμάζονται καθημερινά στο Ρέντη με στόχο να συνεχιστεί το σερί νικών στο πρωτάθλημα αλλά και η βελτίωση της εικόνας, με οδηγό την αμέσως προηγούμενη εμφάνιση στην ευρεία νίκη επί της Καλλονής.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τα προβλήματα με τις απουσίες των Μποτία, Φουστέρ και Μιλιβόγεβιτς, αλλά έχει λύσεις για την αναμέτρηση της Κυριακής. Σιόβας και Αυλωνίτης θα είναι στόπερ, ο Εντινγκά θα προλάβει να αγωνιστεί προτού φύγει για το Κόπα Άφρικα, ο Αφελάι διεκδικεί επιστροφή στο αρχικό σχήμα, ενώ Μήτρογλου και Μπενίτες αναμένεται να είναι ξανά βασικό επιθετικό δίδυμο.

Στα μεταγραφικά αναμένεται από ώρα σε ώρα να προχωρήσουν πιο ουσιαστικά και επίσημα οι κινήσεις για την ενίσχυση στις θέσεις που έχει κριθεί ότι πρέπει να δυναμώσει το ρόστερ. Πιο προχωρημένη μοιάζει η περίπτωση του Ντιγκάρ για τη μεσαία γραμμή, ενώ υπάρχει αναμονή για τη μεταγραφή του στόπερ και του ακραίου επιθετικού, όπως και για τον στόχο της απόκτησης του Ροζίτσκι.

Σχετικά άρθρα