Τίτλοι τέλους για τον Τζέραρντ στην Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ θα πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα ότι από τον Μάιο και έπειτα θα αγωνίζεται χωρίς στην σημαία της. Χωρίς τον αρχηγό της, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο 34χρόνος Άγγλος παρότι είχε πρόταση από την Λίβερπουλ να συνεχίσει την καριέρα του και μετά το καλοκαίρι, αποφάσισε να ψάξει την… τύχη του στο εξωτερικό. Η απόφαση να φύγει ο Τζέραρντ από την Λίβερπουλ δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ωστόσο τόσο στο σύλλογο, όσο και άνθρωποι που γνωρίζουν τον Άγγλο μέσο, επιβεβαιώνουν την είδηση.

Το συμβόλαιο του Τζέρανρτ τελειώνει το καλοκαίρι και ο ίδιος φαίνεται διατεθειμένος να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένο στους LA Galaxy, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS .

Η είδηση έχει προκαλέσει σοκ στην Αγγλία αφού ο Τζέραρντ από τις 29 Νοεμβρίου 1998, όταν έκανε το ντεμπούτο του με την Λιβερπουλ, δεν έχει αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο. Στο παλμαρέ του Τζέραρντ βρίσκονται όλα. Όλα εκτός από το πρωτάθλημα Αγγλίας. Τσάμπιονς Λιγκ το 2005, UEFA το 2001, FA Cup το 2001 και το 2006, Λιγκ Καπ το 2001,2003 και 2012.

«Πικρή μέρα για τη Λίβερπουλ και το αγγλικό ποδόσφαιρο με τα νέα για τον Τζέραρντ. Πιστεύω πως πήρε τη σωστή απόφαση, αν λάβουμε υπόψη όλες τις συνθήκες». έγραψε ο Τζίμι Κάραγκερ στο Twitter.

Στην Αγγλία η απόφαση αποχώρησης του Τζέραρντ, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως από τον ίδιο πιθανότατα σήμερα, αποτελεί πρώτη είδηση στα αθλητικά ΜΜΕ. 

Σχετικά άρθρα