Σκόνδρας: «Εύχομαι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για τη σημασία που είχε για τον ΠΑΟΚ η περίοδος ξεκούρασης αλλά και για το ματς με τον Πανιώνιο που θεωρεί πως είναι επικίνδυνος. 
Συγκεκριμένα είπε στη NOVA:
Για το 2015: “Νομίζω ότι η ομάδα είναι πολύ καλά, πιστεύω ότι οι βαθμοί που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής είναι ικανοποιητικοί αν και θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους βαθμούς. Δεν τα καταφέραμε, αλλά δεν πειράζει. Κοιτάμε μπροστά, αυτή την στιγμή η ομάδα είναι πρώτη και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα επόμενα παιχνίδια. Μας περιμένει ένας δύσκολος μήνας και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι”.
Για την ξεκούραση εν όψει της συνέχειας: “Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκουραστεί όλη η ομάδα και σωματικά και πνευματικά. Νομίζω ότι όλοι ξεκουραστήκαμε. Είμαστε πρώτοι και πρέπει να μείνουμε πρώτοι. Να γίνει η αρχή στον αγώνα με τον Πανιώνιο, να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη”.
Για το ματς με τον Πανιώνιο: “Τον έχουμε δει σαν ομάδα. Θέλει προσοχή, όπως όλες οι ομάδες, γιατί διαφορετικά θα έχουμε προβλήματα. Νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας κι αν προσέξουμε θα κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι όλοι μας ξεκουραστήκαμε, είχαμε στο μυαλό μας αυτό το παιχνίδι, θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Νομίζω ότι όπως όλος ο κόσμος, έτσι να ευχηθώ κι θέλω η ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα”.

Σχετικά άρθρα