Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους

174. ΕΪΡ-ΣΤΑΝΡΑΕΡ 2  1.85
 
Το μέγεθος του προβλήματος στην ανασταλτική λειτουργία που έχει η γηπεδούχος φαίνεται από τα 20 γκολ τα οποία έχει δεχτεί στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Ηταν κακή στα περισσότερα ματς με συνέπεια να εισπράξει μόλις έναν βαθμό σε αυτό τον αριθμό αγώνων. Θα πάει και σήμερα με υπηρεσιακό τεχνικό καθώς βρίσκεται σε αναζήτηση νέου εδώ και 10 ημέρες. Τα πολλά ατομικά λάθη της προτελευταίας στην κατάταξη της Λιγκ 1 της Σκωτίας μπορεί να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο η πρωτοπόρος Στανράερ η οποία έρχεται από την πρώτη ήττα μετά από 13 αγώνες. Στο 0-2 από την Στενχάουσμιουρ εμφανίστηκε κουρασμένη ωστόσο εχει πολύ καλύτερη ομάδα και μπορεί να επιστρέψει άμεσα στα τρίποντα. Στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει και πάλι εκτός με 2-0 της αντιπάλου της,

184. ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  2  2.20
 

Οι απουσίες των γηπεδούχων στο ανασταλτικό κομμάτι της μεσαίας γραμμής είναι πιθανό να αποβούν καθοριστικές στην εξέλιξη της δύσκολης αναμέτρησης με τον Αστέρα. Μαραγκός και Καρντόσο δεν θα είναι παρόντες, λόγω τιμωρίας και τραυματισμού αντίστοιχα, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου.Οι Φαίακες μπορεί να σκοράρουν στην έδρα τους ωστόσο σχεδόν πάντα δέχονται γκολ ανεξαρτήτως αντιπάλου. Τα κενά στην άμυνα μπορούν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, ομάδα που έχει εύκολο το γκολ και μακριά από την Τρίπολη. Επιπρόσθετα ο Αστέρας Τρίπολης έχει εξαιρετική παράδοση με τον σημερινό αντίπαλό του από τον οποίο δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην Κέρκυρα με απολογισμό δύο νίκες και μία ισοπαλία. Εναλλακτικά δεν θα ήταν κακή επιλογή τα 2-3 γκολ.

189. ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ-ΧΙΡΟΝΑ  2 1.95

Βρήκε σε κακή κατάσταση την απογοητευμένη και αγχωμένη Αλμπαθέτε και πέτυχε μια σπουδαία νίκη την προηγούμενη αγωνιστική η γηπεδούχος, νίκη που την έφερε στο -1 από τη γραμμή του υποβιβασμού στη Σεγούντα της Ισπανίας.Παρουσίασε πρόοδο στο σκοράρισμα ωστόσο εντός συνήθως ανοίγεται κι αυτό της στοιχίζει. Η Χιρόνα που αγνοεί τη νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές έχει καλές επιστροφές στην άμυνα και θα εμφανιστεί πλήρης έχοντας στόχο το τρίποντο που θα την φέρει ενδεχομένως πιό κοντά στην δεύτερη θέση του πίνακα.Φαβορί η Χιρόνα στο γειτονικό ντέρμπι που θα έχει μάλιστα και περισσότερους οπαδούς στην εξέδρα του “Νόου Εστάδι δε Παλαμός”.

Σχετικά άρθρα