Αναστασιάδης: «Να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με νίκη»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, με αφορμή την αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο μίλησε σχετικά με τη χρονιά που πέρασε, την επιστροφή στη δράση μετά τις διακοπές αλλά και τον δύσκολο αντίπαλο που έρχεται στην Τούμπα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για το 2014 που έφυγε:

“Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο μια ευλογημένη χρονιά, μια χρονιά που θα αναπληρώσει όλα τα κακά των προηγούμενων ετών. Σε όλο τον φίλαθλο κόσμο μια καλύτερη ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς βία, χωρίς προβλήματα, χωρίς αντιξοότητες που υπάρχουν στις μέρες μας και αν μπορούμε αυτή την χρονιά να ευχαριστηθούμε αυτό το άθλημα που είναι ο βασιλιάς όλων των σπορ. Οσον αφορά τον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε το καλοκαίρι προκειμένου να φτιάξει μια ομάδα που θα βασίζεται στα δικά της παιδιά και δεύτερον να κάνει πρωταθλητισμό. Συν του ότι να γίνει ομάδα και αυτό είναι το πιο δύσκολο. Το να γίνει ομάδα είναι πολύ δύσκολο και έχουμε καταφέρει πολλά, όχι στο 100% όμως στο να γίνουμε μια ομάδα η οποία θα μπορεί να κάνει όλα αυτά τα πράγματα που ζητάει ο κόσμος, ο μεγαλομέτοχος, η διοίκηση, όλοι αυτοί που αγαπούν αυτή την ομάδα. Δουλεύουμε σε αυτά… Δόξα τον Θεό, είμαστε ικανοποιημένοι. Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα πράγματα αλλά ας μην είμαστε αγνώμονες. Μην είμαστε τόσο πολύ γρήγορα ‘αμάν και πρέπει να γίνει’ γιατί χρειάζεται και χρόνος. Είμαι ικανοποιημένος.”

Για την επιστροφή μετά τις διακοπές:

“Εμείς δεν έχουμε μεγάλη διαφορά από τότε που φύγαμε σε σχέση με τώρα που ήρθαμε. Τα πράγματα σχεδόν είναι τα ίδια. Το μόνο θετικό είναι πως αυτά τα παιδιά που δούλεψαν περισσότερο αυτό το χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα, ξεκουράστηκαν. Υπάρχει μια ανάπαυλα που ήταν ευεργετική, τόσο στο σωματικό κομμάτι αλλά περισσότερο στο ψυχολογικό. Η ηρεμία είναι φυσιολογικό να έχει έρθει μετά τις Αγιες μέρες αυτές και όλα αυτά που θέλουμε να έχουμε εδώ στη γη. Να είμαστε ήρεμοι, αγαπημένοι και χαρούμενοι. Αυτά έγιναν και είναι μεγάλη ευλογία για εμάς. Τα προβλήματα όμως παραμένουν όσον αφορά τους τραυματισμούς. Έχουμε και τις τιμωρίες, όπως για παράδειγμα του Τζαβέλλα που δεν μπορεί να παίξει στα δύο επόμενα παιχνίδια. Αλλά είμαστε συνηθισμένοι”

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο:

“Σκέφτομαι το πώς θα εμφανιστεί η ομάδα γενικά μετά από την ξεκούραση. Μετά την ανάπαυλα πάντα υπάρχει ένα ερωτηματικό το πώς θα εμφανιστούμε εμείς, το πώς θα είναι ο αντίπαλος. Εγώ πάντα ήθελα μετά από μέρες ξεκούρασης να παίζω ματς εκτός έδρας. Παίζουμε με μια ομάδα πειθαρχημένη, με καλό προπονητή και καλούς παίκτες και πρέπει και εμείς να είμαστε πειθαρχημένοι και να ξεκινήσουμε την νέα χρονιά με νίκη και να συνεχίσουμε αυτό που είχαμε σταματήσει πριν από τα Χριστούγεννα”

Σχετικά άρθρα