Η Ισπανία στη σέντρα

188   ΣΕΒΙΛΛΗ – ΘΕΛΤΑ           1  1,61 (Bet365)

Αήττητη εντός έδρας (5-3-0) και ξεκούραστη η Σεβίλλη (δεν έπαιξε την τελευταία αγωνιστική του χρόνου), υποδέχεται τη Θέλτα η οποία κατεβαίνει με τρεις τεράστιες απουσίες. Εμειναν στο Βίγκο ο μέσος Αουγκούστο (10/0), ο 1ος σκόρερ φορ Λαριβέι (16/7) και ο εξτρέμ Νολίτο οι οποίοι… λύνουν και δένουν από τη μέση και μπροστά. Οι Γαλιθιάνοι μετρούν 6 σερί ματς χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα κάνοντας ευκαιρίες, απόψε που λείπουν οι παραπάνω θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Επιπλέον, προέρχονται από 5 σερί ήττες και η ψυχολογία τους είναι για τα καλά… κλονισμένη. Στο χέρι της Σεβίλλης είναι να πάρει το ματς και να μας πληρώσει.

195   ΕΛΤΣΕ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ         2  1,72 (Bet365)

Ακόμη ένα παιχνίδι που εξαρτάται ξεκάθαρα από τα… κέφια του φαβορί. Η Βιγιαρεάλ, πριν τη διακοπή, ήταν σε φουλ φόρμα, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα την έχει και απόψε. Μετράει 5 σερί νίκες όπου δέχτηκε μόλις ένα γκολ. Επιπλέον, έχει όλους τους παίκτες της διαθέσιμους (λείπουν Κάνι και Πίνα που δεν επηρεάζουν), κάτι που συνέβη ελάχιστες φορές τη φετινή σεζόν. Επισκέπτεται την ουραγό Ελτσε η οποία έχει μόλις 2 νίκες στο πρωτάθλημα (σε 16 αγώνες) και ένα τρίποντο στα τελευταία 10 εντός έδρας. Επίσης, αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, κατεβαίνει με δύο σημαντικότατες απουσίες,  υπάρχει κόντρα των οπαδών με τον πρόεδρο Σεπούλκρε, γκολ βάζει μόνο με… αίτηση (13 σε 16 παιχνίδια στην Πριμέρα) και το ρόστερ της είναι υπέρ το δέον μέτριο για την κατηγορία.

200   ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ 1Χ (Δ.Ε.)       (1,57   Bet365)

Η Λα Κορούνια βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση (ισοβαθμεί με τις Γρανάδα, Κόρδοβα στους 13 βαθμούς, είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης επειδή υπερτερεί στις ισοβαθμίες). Θέλει αποτέλεσμα απόψε απέναντι στην Μπιλμπάο προκειμένου να ανασάνει η ίδια βαθμολογικά και ο Φερνάντεθ στον πάγκο της. Το ματς είναι πολύ δύσκολο, παρόλα αυτά αποφασίσαμε να εμπλακούμε και να κοντράρουμε τους Βάσκους για τους εξής λόγους: 1) Η Λα Κορούνια δεν έχασε στα 10 από τα τελευταία 11 με την Μπιλμπάο ανεξαρτήτως έδρας. 2) Δεν ηττήθηκε στα τελευταία 6 παιχνίδια που έδωσε (4-2-0) στο ξεκίνημα των τελευταίων 6 ετών. 3) Η αντίπαλός της κατεβαίνει με δύο τεράστιες απουσίες. Δεν θα παίξουν ο οργανωτής της Μουνιαΐν (15/1) και ο 1ος σκόρερ της Αντούριθ (13/5). 4) Εχει 0-1-4 στις τελευταίες 5 επισκέψεις της στο «Ριαθόρ».

Σχετικά άρθρα