Ενδιαφέρον σε Φάληρο και Γιάννενα

Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 15:00 τον Πλατανιά και θέλει με νίκη να ξεκινήσει θετικά τη νέα χρονιά αλλά και να συνεχίσει την πίεση στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Οι Χανιώτες με δύο νίκες μέσα στον Δεκέμβριο έχουν ανέβει στην 12η θέση.

Στις 17:15 λαμβάνουν χώρα δύο παιχνίδια. Ο Ατρόμητος με τον Κώστα Κατσουράνη στην αποστολή για πρώτη φορά αντιμετωπίζει την πολύ καλή φέτος Καλλονή. Στη Βοιωτία Λεβαδειακός και Εργοτέλης μάχονται για να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τέλος στις 19:30 το κυριακάτικο πρόγραμμα κλείνει με τον ΠΑΣ Γιάννινα να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει δείξει τα δόντια της τόσο με τον Ατρόμητο αλλά κυρίως κόντρα στον ΠΑΟΚ τον οποίο και διέσυρε με 3-0 στο γήπεδό της και ευελπιστεί να πιάσει ανάλογη απόδοση και με ακόμα μία ομάδα της πρώτης πεντάδας. Άλλωστε ούτε από τον Ολυμπιακό έχει ηττηθεί, μιας και κατάφερε να πάρει έναν βαθμό στο Φάληρο. Ο Γιάννης Αναστασίου τα γνωρίζει όλα αυτά και έχει προετοιμάσει την ομάδα του, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Στάθη Ταυλαρίδη.

Σχετικά άρθρα