Αναστασίου: «Να σκεφτούν μια φορά λογικά»

Ο Γιάννης Αναστασίου έκανε λόγο για κίνδυνο των ποδοσφαιριστών να τραυματιστούν με αυτή την κατάσταση και ζήτησε από τους υπευθύνους να ορίσουν το ματς στις 15:00 της Δευτέρας.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:
 
“Το άσχημο είναι ότι υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού… Η προσπάθεια των παικτών ήταν πιο δύκσολη και από τις δύο ομάδες . Είχαμε ζητήσει να γίνει αλλαγή του αγώνα, αν υπήρχε λίγη λογική θα έπρεπε να είχαν καταλάβει ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο να διεξαχθεί αυτή την ώρα. Η επιμονή κάποιων να επιμένουν σε κάποια πράγματα χωρίς να υπάρχει σκεπτικό ταλαιπωρεί΄και τις δύο ομάδες. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. Τώρα δεν ξέρουμε τι γίνεται. Δεν ξέρουμε ποτε θα παίξουμε κι αυτό είναι ένα ακόμα ένα …καλό της υπόθεσης. Αυτοί που κάθονται σε κάποιες καρέκλες και πάιρνουν τις αποφάσεις θα πρέπει να δεχθούν την κριτική και να κάνουν μια φορά αυτό που πρέπει γιατί υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού. 
 
Το πιο λογικό είναι να παιχνίδι αύριο τρεις η ώρα το μεσημέρι το παιχνίδι. Αν ξαναγίνει 7.30 πάλι με τις καιρικές συνθήκες που υπάρχουν θα μείνουμε καμιά βδομάδα στα Γιάννενα!
 
Δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτή η κατάσταση αλλά κάποιοι άλλοι άνθρωποι πρέπει να επηρεαστούν και να σκέφτονται πιο λογικά. 
 
Κακά τα ψέματα το ποδόσφαιρο μας νοσεί, όλοι μας πρέπει να κάνουμε προσπάθεια για να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, η Ελλάδα είναι μία χώρα που ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο”.

Σχετικά άρθρα