Τοπίο στην ομίχλη…

Σε τοπίο στην ομίχλη εξελίχθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό στο στάδιο «Ζωσιμάδες» που άρχισε κανονικά αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Η πυκνότατη ομίχλη ανάγκασε αρχικά τον διαιτητή Αρετόπουλο να διακόψει προσωρινά το ματς στο 15’ έως ότου να καθαρίσει η ατμόσφαιρα. Επειτα από 40 λεπτά το παιχνίδι ξεκίνησε και πάλι αλλά οχτώ λεπτά αργότερα διεκόπη οριστικά διότι ένα νέο σύννεφο ομίχλης «έπνιξε» ξανά το γήπεδο.

Οι Πράσινοι, που από τα μέσα της εβδομάδας εξέφραζαν τις ανησυχίες τους για τις καιρικές συνθήκες στα Γιάννενα (άλλωστε κατά το παρελθόν στο ίδιο γήπεδο διεξήχθη ένα ματς κάτω από αντίξοες συνθήκες και με τους παίκτες να κινδυνεύουν λόγω του παγετού)επιβεβαιώθηκαν μέχρι κεραίας. Ωστόσο η Σούπερ Λίγκα είχε διαφορετική άποψη και για το λόγο αυτό απέρριψε το αίτημα του Παναθηναϊκού για την αλλαγή της ώρας διεξαγωγής.

Βάσει ΚΑΠ το ματς θα πρέπει να συνεχιστεί την επόμενη ημέρα, την ίδια ώρα, με τις ίδιες ενδεκάδες. Το πρόβλημα ωστόσο έγκειται στο γεγονός ότι ο ΠΑΣ εντός 48 ωρών έχει να δώσει παιχνίδι Κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (την Τετάρτη στις 17.15), κάτι που δεν επιτρέπεται με βάση τον ΚΑΠ. Αρα θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ Λίγκας και ΕΠΟ ώστε ένα από τα δύο ματς να μεταφερθεί χρονικά…

Μέχρι το σημείο της διακοπής ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ο ΠΑΣ δημιούργησε τη σπουδαιότερη φάση. Στο 16’ ο Στιλ απέκρουσε εκτέλεση φάουλ του Τσάβες και στην επαναφορά ο Μπούρμπος απομάκρυνε την μπάλα έπειτα από σουτ του Τσουκαλά.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ακόστα, Τσουκαλάς, Ιλιτς, Χαρίσης, Τσάβες, Ναδάλες.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Χουχούμης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Μπούι, Ντίνας, Ατζαγκούν, Καρέλης .

Σχετικά άρθρα