Κρίσιμες αποφάσεις

Εβδομάδα αποφάσεων στον Ολυμπιακό μετά την απογοητευτική εμφάνιση της ομάδας στο ματς με τον Πλατανιά και τον εντονότατο προβληματισμό που υπάρχει για την προοπτική βελτίωσης με την υπάρχουσα τεχνική ηγεσία. 
 
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα λάβει τις τελικές αποφάσεις στο θέμα προπονητή, με τους συνεργάτες του να εκτιμούν ότι γενικά θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να διορθωθεί η εικόνα που παρουσιάζει στην πλειονότητα των αγώνων της η ομάδα.
 
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε με στελέχη της ομάδας για τις επόμενες κινήσεις στα μεταγραφικά, με τον Ντιντιέ Ντιγκάρ να είναι προ των πυλών και να αναμένεται ότι θα αποτελέσει την πρώτη από τις κινήσεις που θα γίνουν.
 
Για τον Μίτσελ υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει άμεσες εξελίξεις, αλλά ο Ισπανός έχει ένα πολύ ισχυρό συμβόλαιο και έχει βρεθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν σε αντίστοιχα δύσκολη θέση. 
 
Ήδη φημολογείται από χτες ότι η διοίκηση ψάχνει νέο προπονητή και ακούστηκε πάλι το όνομα του Βεργέτη, αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε τις οριστικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται να είναι οριακό το ματς στην Ξάνθη για το θέμα προπονητή. 
 
Όλο το ενδιαφέρον αγωνιστικά πέφτει σε αυτό το πολύ δύσκολο ματς που ο Ολυμπιακός πρέπει οπωσδήποτε να πάρει για να μη χάσει έδαφος ή και να περάσει πρώτος, καθώς ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τρίπολη. 
 
Ο Μήτρογλου που έβαλε πάλι καθοριστικό γκολ και μαζί με τους Τσόρι, Ρομπέρτο πήραν την ομάδα στην πλάτη τους, θα είναι εντάξει καθώς έχει απλά ένα οίδημα στον προσαγωγό. 

Σχετικά άρθρα